Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare
Kategorije: Higijena ruku

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare
Šifra: 4007

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare je blaga i efikasna pena za pranje ruku koja pruža dodatnu zaštitu od bakterija i drugih štetnih mikroorganizama. VisionCare antibakterijska pena je nežna i kremasta, sa ili bez mirisa, i veoma ekonomična. Samo jedna doza ove pene dovoljna je da ruke nakon pranja budu savršeno čiste zahvaljujući antibakterisjkoj formuli koja ubija štetne mikroorganizme i pomaže koži da održi svoju prirodnu otpornost na bakterije.

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare isporučuje se u biorazgradivom pakovanju sa ugrađenim ventilom za doziranje pene (sa svakim novim pakovanjem pene, tj. dopunom za dispenzer, menja se i ventil) čime se izbegava rizik od unakrsne kontaminacije usled namnožavanja štetnih mikroorganizama na samom ventilu (čest slučaj kada je ventila sastavni deo dispenzera). Ova antibakterijska pena za pranje ruku proizvodi se u Evropi od materijala koji su preporučeni od Evropske agencije za hemikalije (ECHA) i u potpunosti je usklađena sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

VisionCare je linija kvalitetnih i ekonomičnih proizvoda za održavanje higijene ruku i tela, koji smanjuju širenje infekcija unakrsnom kontaminacijom a pranje i dezinfekciju ruku čine lakim, prijatnim i pristupačnim. Svi VisionCare proizvodi odlikuju se veoma ekonomičnim dopunama koje omogućavaju maksimalnu iskorišćenost sadržaja uz minimalne gubitke.

Karakteristike i šifre

Zapremina (ml) 400
Broj doza po dopuni 1000
Šifra 4007

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Sredstvo za dezinfekciju ruku APESIN HANDACTIVE F

Sredstvo za dezinfekciju ruku APESIN HANDACTIVE F

Brzodelujuće alkoholno dezinfekciono sredstvo širokog spektra za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku, neguje kožu i štiti je od isušivanja.

Pena za pranje ruku LOTUS Professional

Pena za pranje ruku LOTUS Professional

Pena za pranje ruku kompatibilna sa Lotus i Tork dispenzerima, izuzetno ekonomična, pogodna za sve toalete sa velikom frekvencijom.

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel, automatski, sa 2000+ doza higijenskog sredstva, LED indikatorima i velikom autonomijom.

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare omogućava veoma efikasnu dezinfikuju ruku, čime obezbeđuje da ruke ostanu čiste, bez štetnih...

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku, nežna prema koži i veoma ekonomična, idealna za često pranje ruku koje nakon pranja ostaju čiste i meke.

proizvodi

brendovi

sektori