Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Cediljka za mop PUNTO
Kategorije: Kolica, kofe

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO Cediljka za mop PUNTO Cediljka za mop PUNTO Cediljka za mop PUNTO
Šifra: 14000A
Brend: Filmop

Cediljka za mop PUNTO je cediljka bez dna sa sistemom ceđenja mopa pomoću valjka, namenjana upotrebi sa sklopivim mopovima i, najčešće, perikama za mop od mikrofibera. Valjak PUNTO cediljke je prečnika 53 mm, a njegov položaj se može podešavati kako bi se ceđenje prilagodilo perikama za mop različite debljine, kao i potrbi za različitim nivoima oceđenosti perike za mop (jače i slabije ceđenje). Cediljka je napravljena od snažne i izdržljive plastike, sa obojenom metalnom ručicom za ceđenje, a svi njeni delovi mogu su lako zameniti.

Cediljka za mop PUNTO kompatibilna je sa svim Filmop kolicima za čišćenje.

Karakteristike

Neto težina (kg) 3,090

Slični / kompatibilni proizvodi

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, opremljena točkićima, kofom od 25 litara, REGULAR cediljkom, dve male kofe, policom i držačem kese za otpatke.

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova i sakupljanje otpadaka, opremljena kofom sa pregradom, držačem kese za otpatke, cediljkom za mop i dve male kofe.

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za kompletno čišćenje prostora, sa cediljkom sa valjkom i ojačanim držačem kese za otpadake sa poklopcem, mogu se kretati po neravnom podu.

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka, sa dugačkom i snažnom...

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje namenjena kompletnom čišćenju prostora, modularna, sa kratkom osnovom i sklopivim držačem kese za otpatke sa dodatnim točkićima.

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Cediljke za mop

Cediljke za mop

Cediljke za mop montiraju se na odgovarajuće kofe, najčešće u sklopu kolica za čišćenje, a namenjene su efikasnom ceđenju različitih vrsta mopova.

proizvodi

brendovi

sektori