Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7
Kategorije: Držači i dispenzeri

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7 Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7 Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7 Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7
Šifra: 950141

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7 je lep, kvalitetan i veoma funkcionalan dispenzer za osveživač vazduha, namenjen neprekidnom osvežavanju prostorija zapremine do 168 m3 (24 časa dnevno, 7 dana u nedelji). Na veoma jednostavan način VisionAir 24/7 dispenzer se može podesiti da automatski ispušta osveživač vazduha u pravilnim vremenskim intervalima, u zavisnosti od potreba konkretnog prostora, na svakih 15, 22,5 ili 30 minuta. U zavisnosti od podešavanja, osveživač u Mini i Maxi dopuni može trajati od 30 do 60 dana, a u Maxi-Plus dopuni od 90 do 180 dana. Izborom odgovarajućeg režima rada, tj. vremenskih intervala u kojima dispenzer oslobađa osveživač vazduha, obezbeđuje se optimalni nivo osvežavanja prostorije i jednostavna kontrola potrošnje.

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7 je praktičan i ekonomičan dispenzer modernog dizajna koji se lako instalira i jednostavno održava. Pokreću ga četiri AA alkalne baterije koje traju više od 12 meseci, a vreme za njihovu zamenu signalizira LED lampica crvene boje.

Karakteristike

Boja Bela, Siva
Dimenzije (D x Š x V mm) 89,4 x 75 x 193,3
Težina (g) 377

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora, praktičan, efikasan i ekonomičan, programiranjem se prilagođava potrebama prostora.

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha za profesionalnu upotrebu, sa svežim i modernim aromama, efikasni u neutralisanju neprijatnih mirisa i ekonomični.

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotskim svojstvima regulišu nivo bakterija koje izazivaju neprijatne mirise uklanjajući čak i miris urina (mokraće).

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta, uklanja urinski kamenac, fleke od urina, miris urina i druge neprijatne...

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Profesionalni dispenzer za osveživač prostora idealan za osvežavanje velikih prostorija, do površine 300 m2 i zapremine 1000 m3, osvežavajućim...

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Profesionalni mirisni osveživači prostora na bazi koncentrovanih mirisnih ulja, za osvežavanje velikih prostorija površine do 300 m2 i zapremine do...

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje izuzetno velikih prostora, direktno ili kroz sistem grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC).

proizvodi

brendovi

sektori