Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 AUTOCUT - NEAKTIVAN
Kategorije: Držači i dispenzeri

Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 AUTOCUT - NEAKTIVAN

Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 AUTOCUT - NEAKTIVAN Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 AUTOCUT - NEAKTIVAN Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 AUTOCUT - NEAKTIVAN Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 AUTOCUT - NEAKTIVAN
Šifra: 5974
Brend: QTS

Držač papirnih ubrusa u rolni EB-1 je poluautomatski držač (dispenzer) papirnih ubrusa za ruke sa AUTOCUT sistemom za automatsko sečenje ubrusa, namenjen upotrebi sa papirnim ubrusima u neperforisanoj rolni. Mehanizam za automatsko sečenje ubrusa AUTOCUT kod ovog držača nezavisan je od držača rolne, čime je omogućeno njegovo podešavanje za korišćenje sa rolnama papirnih ubrusa različitih dimenzija.

EB-1 držač papirnih ubrusa u rolni pri povlačenju automatski seče papirne ubruse na listove dužine 29 cm. Primenom ovog poluautomatskog sistema obezbeđuje se izuzetno visok stepen efikasnosti i ekonomičnosti, a na veoma frekventnim mestima mogu se ostvariti izuzetno značajne uštede.

Karakteristike

Dimenzije držača (D x Š x V cm) 33 x 25 x 39
Težina držača (kg) 2,50
Maksimalni prečnik rolne (cm) 20
Širina rolne (cm) 18.5 - 21.5
Minimalna debljina papira (g/m2) 17

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Antibakterijski papirni ubrusi za AUTOCUT sistem

Antibakterijski papirni ubrusi za AUTOCUT sistem

Papirni ubrusi u rolni sa premazom stabilizovanih aktivnih jona srebra koji deluju antibakterijski eliminišući bakterije u odloženom papirnom otpadu.

Papirni ubrusi za ruke u rolni za AUTOCUT sistem

Papirni ubrusi za ruke u rolni za AUTOCUT sistem

Papirni ubrusi za ruke u rolni za držače sa AUTOCUT sistemom, od čiste celuloze, dvoslojni, mikro-lepljeni, veoma ekonomični u svim uslovima.

proizvodi

brendovi

sektori