Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Držač za toalet papir u rolni SMARTONE
Kategorije: Držači i dispenzeri

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE Držač za toalet papir u rolni SMARTONE
Šifra: 3975

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE je efikasan, ekonomičan i higijenski bezbedan dispenzer toalet papira u rolni, velikog kapaciteta i modernog dizajna, idealan za upotrebu u visokofrekventnim toaletima. Sistem rada SMARTONE dispenzera zasnovan na principu list-po-list obezbeđuje ekonomičniju upotrebu toalet papira i uštedu i do 40% u odnosu na standardne držače džambo rolne, dok istovremeno donosi bolju higijensku zaštitu jer korisnik dolazi u kontakt isključivo sa listom toalet papira koji će sam iskoristiti. Osim toga, rolna toalet papira je potpuno zatvorena unutar držača čime se sprečava potencijalna unakrsna kontaminacija, dok metalna bravica i ključić garantuju da niko sem osobe zadužene za održavanje ne može otvoriti dispenzer.

Dimenzije SMARTONE držača za toalet papir u rolni su 269 mm x 269 mm x 156 mm.

Slični / kompatibilni proizvodi

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem, beli, dvoslojni, perforirni, velikog kapaciteta, smanjuje troškove i poboljšava higijenu.

Držač za toalet papir u mini džambo rolni INTROLINE

Držač za toalet papir u mini džambo rolni INTROLINE

Držač za toalet papir u rolni velikog kapaciteta, za mesta gde je higijena od suštinske važnosti i mesta sa visokom frekvencijom korisnika.

proizvodi

brendovi

sektori