Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare
Kategorije: Higijena ruku

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare
Šifra: 4009

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare omogućava veoma efikasnu dezinfikuju ruku, čime obezbeđuje da ruke ostanu čiste, bez štetnih mikroorganizama, čak i na mestima na kojima voda, sapun, ubrusi i ostala sredstva za higijenu ruku nisu dostupni. Zahvaljujući visoko efikasnoj formuli na bazi alkohola i prisustvu sredstva za hidrataciju, posle dezinfekcije VisionCare gelom ruke ostaju meke, vlažene i dezinfikovane. VisionCare gel za dezinfekciju ruku ubija 99.9% patoloških mikroorganizama, smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije i sprečava širenje zaraznih bolesti. Istovremeno, hidratantno dejstvo gela sprečava isušivanje kože, održava je mekom i elastičnom.

VisionCare gel za dezinfekciju i hidrataciju ruku isporučuje se u biorazgradivom pakovanju sa integrisanim ventilom za ispuštanje gela, tj. svakim dopunjavanjem dispenzera menja se i ventil, pa ne postoji rizik od namnožavanja bakterija na samom ventilu (što se dešava kada je ventil integralni deo dispenzera). Gel se proizvodi u Evropi, od materijala koji su preporučeni od Evropske agencije za hemikalije (ECHA), i u potpunosti je usklađen sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

VisionCare je linija kvalitetnih i ekonomičnih proizvoda za održavanje higijene ruku i tela, koji smanjuju širenje infekcija unakrsnom kontaminacijom a pranje i dezinfekciju ruku čine lakim, prijatnim i pristupačnim. Svi VisionCare proizvodi odlikuju se veoma ekonomičnim dopunama koje omogućavaju maksimalnu iskorišćenost sadržaja uz minimalne gubitke.

Karakteristike i šifre

Zapremina (ml) 400
Broj doza po dopuni 1000
Šifra 4009

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Sredstvo za dezinfekciju ruku APESIN HANDACTIVE F

Sredstvo za dezinfekciju ruku APESIN HANDACTIVE F

Brzodelujuće alkoholno dezinfekciono sredstvo širokog spektra za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku, neguje kožu i štiti je od isušivanja.

Pena za pranje ruku LOTUS Professional

Pena za pranje ruku LOTUS Professional

Pena za pranje ruku kompatibilna sa Lotus i Tork dispenzerima, izuzetno ekonomična, pogodna za sve toalete sa velikom frekvencijom.

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku, ne izaziva iritacije kože, efikasno uklanja masnoće, ulja, farbu, silikon, rđu, lepak, smolu, odlična za mehaničare i slične...

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel, automatski, sa 2000+ doza higijenskog sredstva, LED indikatorima i velikom autonomijom.

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku, nežna prema koži i veoma ekonomična, idealna za često pranje ruku koje nakon pranja ostaju čiste i meke.

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare

Antibakterijska pena za pranje ruku, blaga i efikasna, pruža dodatnu zaštitu od bakterija i pomaže koži da održi prirodnu otpornost na bakterije.

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke zaprljane teško perivim nešistoćama (masnoća, ulje, farba, smola...), sadrži neosetne granule vulkanske lave i ekstakte kore...

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku od farbe, emajla, katrana, lepka i smole, sa proteinom iz vlakna prirodne svile koji hidrira kožu i čini je mekom i svilenkastom.

proizvodi

brendovi

sektori