Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Lateks rukavice sa alojom ALOE VERA
Kategorije: Zaštita i bezbednost

Lateks rukavice sa alojom ALOE VERA

Lateks rukavice sa alojom ALOE VERA Lateks rukavice sa alojom ALOE VERA Lateks rukavice sa alojom ALOE VERA
Šifra: 010131, 010132, 010133
Brend: Brenta

Lateks rukavice sa alojom ALOE VERA su višenamenske rukavice za višekratnu upotrebu, sa unutrašnje strane postavljene pamučnim platnom tretiranim preparatom na bazi aloje i diskretno namirisane. Prirodni ekstrakti aloje, vitamini B i E, aktiviraju se toplotom ruke pri korišćenju ALOE VERA rukavica delujući terapeutski i stvarajući umirujući efekat koji ublažava posledice stresa kojem je koža izložena u toku rada. Aloja oslobođena unutar rukavice stvara na ruci tanki sloj koji tonira kožu čineći je mekom i elastičnom, a ruke ostavlja suvim i mekim čak i nakon dužeg vremena korišćenja. Iako rukavice od prirodnog lateksa mogu izazvati alergije kod osoba sa osetljivom kožom, zahvaljujući svom dezinfekcionom dejstvu ALOE VERA rukavice sa alojom usporavaju razmnožavanje bakterija na površini kože i tako smanjuju rizik od pojave alergije. Blagotvorno dejstvo aloje i mekoća materijala koja smanjuje umor pri korišćenju čine lateks rukavice sa alojom posebno pogodnim za osobe sa nežnom kožom.

ALOE VERA lateks rukavice sa alojom dugačke su 305 mm, imaju neklizajuću površinu i dugotrajne su. Ove rukavice od prirodne gume (lateksa) otporne su na slabe kiseline i baze.

Pakovanje sadrži 5 pari rukavica.

Karakteristike

Materijal Lateks
Dužina (mm) 305
Specifična težina materijala (g/M paru) 60
Tekstura neklizajuća

Šifre

6 - 6,5 (S) 010131
7 - 7,5 (M) 010132
8 - 8,5 (L) 010133

Slični / kompatibilni proizvodi

Tanke lateks rukavice sa puderom SENSITIVE

Tanke lateks rukavice sa puderom SENSITIVE

Tanke lateks rukavice sa puderom, sa glatkom površinom, maksimalno udobne i osetljive na dodir, za jednokratnu upotrebu.

Rukavice od sintetičkog lateksa BIODERM

Rukavice od sintetičkog lateksa BIODERM

Rukavice od sintetičkog lateksa, ne sadrže lateks ni alergene, mekane su, udobne, veoma osetljive na dodir i otpornije od lateks rukavica.

Hidratantne lateks rukavice bez pudera HYDRO3

Hidratantne lateks rukavice bez pudera HYDRO3

Hidratantne lateks rukavice bez pudera HYDRO3 tretirane su hidrantnom supstancom sa unutrašnje strane, što ih čini idealnim izborom za korisnike sa...

Lateks rukavice za maksimalnu zaštitu MAXIMO

Lateks rukavice za maksimalnu zaštitu MAXIMO

Lateks rukavice veće debljine, nude odličnu mikrobiološku, mehaničku i hemijsku zaštitu, udobnost i osetljivost, koristite se u više navrata i...

Lateks rukavice sa pamučnom postavom VANITY

Lateks rukavice sa pamučnom postavom VANITY

Lateks rukavice sa pamučnom postavom za višekratnu upotrebu, meke i osetljive, za najviši nivo udobnosti, higijene i spretnosti u radu.

Rukavice od lateksa sa mirisom mente K-GRIP

Rukavice od lateksa sa mirisom mente K-GRIP

Rukavice od lateksa sa mirisom mente, idealane za stomatologe, sa reljefnom mrežom na dlanu i prstima, precizne i otporne na mehanička oštećenja.

Industrijske rukavice od neoprena ANTIACIDO

Industrijske rukavice od neoprena ANTIACIDO

Industrijske rukavice od neoprena sa izuzetnim nivoom opšte hemijske otpornosti, za profesionalnu primenu u industriji, poljoprivredi, uklanjanju...

proizvodi

brendovi

sektori