Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Mop sistem za dezinfekciju UNILAV
Kategorije: Mopovi, brisači

Mop sistem za dezinfekciju UNILAV

Mop sistem za dezinfekciju UNILAV Mop sistem za dezinfekciju UNILAV Mop sistem za dezinfekciju UNILAV Mop sistem za dezinfekciju UNILAV Mop sistem za dezinfekciju UNILAV

Šifra: 0000TD0151A

Brend: Filmop

UNILAV mop sistem za dezinfekciju idealno je rešenje za čišćenje i dezinfekciju malih i srednje velikih prostorija kao što su toaleti, kancelarije i sl. Ovaj sistem sastoji se od aluminijumske drške na kojoj se, sa strane, nalazi ručica za doziranje hemikalija, izmenjive i dopunjive providne plastične bočice za hemikalije zapremine 650 ml i držača mopa sa sistemom na čičak širine 40 cm. UNILAV mop sistem za dezinfekciju je lagan, ergonomičan i praktičan, jednostavan je za korišćenje i značajno smanjuje utrošak radnog vremena. Takođe, zahvaljujući izmenjivoj boci koja omogućava lak i brz prelazak sa jedne hemikalije na drugu, ovaj sistem za dezinfekciju je veoma prilagodljiv zahtevima različitih okruženja. Praktičan način doziranja hemikalija UNILAV sistema smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije i omogućava odličnu kontrolu potrošnje sredstva za čišćenje i dezinfekciju, u skladu sa stepenom zaprljanosti poda ili njegovih pojedinih delova, što dovodi do smanjene potrošnje hemikalija i značajnih ušteda.

UNILAV mop sistem za dezinfekciju uglavnom se koristi sa mikrofiber perikom za mop sa čičak sistemom.

Bočica za hemikalije dostupna je u varijantama od 650 ml i 1000 ml, i sa poklopcem u plavoj, žutoj, crvenoj i zelenoj boji za istovremeno korišćenje različitih hemikalija.

Karakteristike

Bruto težina (kg) 2,510
Neto težina (kg) 1,750
Komada u kutiji 1

Slični / kompatibilni proizvodi

Mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom MICRO-ACTIVA

Mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom MICRO-ACTIVA

Mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom, širine 40 cm i 60 cm, pogodna za vlažmo i mokro čišćenje svih unutrašnjih podova (hoteli, bolnice,...

Sklopivi držač mopa za mokro brisanje podova SPEEDY

Sklopivi držač mopa za mokro brisanje podova SPEEDY

Sklopivi držač mopa posebno dizajniran za mokro brisanje podova korišćenjem bilo koje perike za mop sa krilcima sa strane.

proizvodi

brendovi

sektori