Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air
Kategorije: DezinfekcijaEkološki proizvodi

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air
Šifra: 111391, 111421

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air predstavljaju novu generaciju mirisnih osveživača prostora sa probiotskim svojstvima zahvaljujući kojima regulišu nivo bakterija, potencijalno štetnih po zdravlje, koje izazivaju neprijatne mirise a nalaze se na podu i ostalim površinama. Biogiene-Air osveživači su jedini osveživači prostora sa probiotskim svojstvima koji se mogu automatski raspršivati neprekidno (24/7), kao standardni osveživači prostora, pa njihovo uvođenje u upotrebu ne zahteva nikakve promene u postupku održavanja higijene. Upotrebom osveživača prostora sa probiotskim osobinama uspostavlja se bio-ravnoteža na podu i ostalim površinama koje tako ostaju čiste i bezbedne za dodirivanje, neutrališu se izvori neprijatnih mirisa, čak i jako neprijatni miris urina (mokraće), a prostorija se ispunjava svežim i prijatnim mirisima.

Biogiene-Air profesionalni osveživači prostora predstavljaju ekološko rešenje za higijenske probleme i probleme jakih neprijatnih mirisa (uključujuči i veoma neprijatni miris urina), bezbedni su za korišćenje, efikasni i ekonomični. Njihova primena značajano doprinosi poboljšanju zdravstvenih i bezbednosnih uslova, kao i udobnosti korišćenja prostora.

Biogiene-Air osveživači prostora nisu toksični za ljude, životinje i okolinu, proizvode se u Evropi i svi materijali i komponente odobreni su od Evropske agencije za hemikalije (ECHA), u potpunosti su usklađeni sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

Jedan osveživač prostora Biogiene-Air ima kapacitet od 3000 prskanja i pokriva 163 m3 prostora.

Šifre

Bistra voda (Clear Water) 108361
Arktički vazduh (Arctic Air) 106023

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora, praktičan, efikasan i ekonomičan, programiranjem se prilagođava potrebama prostora.

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha za profesionalnu upotrebu, sa svežim i modernim aromama, efikasni u neutralisanju neprijatnih mirisa i ekonomični.

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha namenjen neprekidnom osvežavanju prostorija, fleksibilnim režimima rada obezbeđuje optimalni nivo osvežavanja i...

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara, WC šolja i toaleta, rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u cevima, fleka od urina i neprijatnog mirisa mokraće.

Dispenzer za osveživač prostora INFINITY

Dispenzer za osveživač prostora INFINITY

Profesionalni dispenzer za osveživač prostora idealan za osvežavanje velikih prostorija, do površine 500 m2 i zapremine 8000 m3, prirodnim mirisnim...

Osveživači prostora INFINITY

Osveživači prostora INFINITY

Profesionalni osveživači prostora na bazi koncentrovanih prirodnih mirisnih ulja, za osvežavanje velikih prostorija površine do 500 m2 i zapremine...

proizvodi

brendovi

sektori