Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Osveživači vazduha VisionAir Maxi
Kategorije: Ekološki proizvodi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi Osveživači vazduha VisionAir Maxi
Šifra: 108361, 106023, 105732, 108341, 108331, ...

Osveživači vazduha VisionAir Maxi su intenzivni mirisni osveživači vazduha, najčešće toaleta, sa svežim i modernim aromama, koji izuzetno efikasno neutrališu neprijatne mirise, stvaraju utisak čistog i svežeg prostora i tako uveravaju posetioce da je prostorija bezbedna i prijatna za korišćenje. VisionAir Maxi osveživači vazduha, zahvaljujući uvećanom intenzitetu mirisa, imaju izuzetno veliki kapacitet (3000 prskanja) u poređenju sa drugim osveživačima vazduha standardne zapremine. Nastali primenom nove tehnologije mirisnih ulja, ovi profesionalni osveživači vazduha poseduju veoma prijatne i dugotrajne mirise prilagođene za profesionalnu upotrebu. Korišćenjem tehnologije farmaceutskih ventila za mikroskopsko raspršivanje, čestice VisionAir Maxi osveživača vazduha dospevaju daleko u prostor, duže se zadržavaju u vazduhu i tako povećavaju efikasnost i ekonomičnost osveživača (jedan osveživač pokriva 163 m3 prostora). Kombinacijom mirisnih ulja i aktivnih sastojaka koji eliminišu bakterije i neprijatne mirise u vazduhu, ovi osveživači uspevaju da prevaziđu razne neprijatne mirise uključujući duvanski dim, mirise hrane, telesne mirise i sl.

Osveživači vazduha VisionAir Maxi proizvodi se u Evropi, svi materijali i komponente odobreni su od Evropske agencije za hemikalije (ECHA) i u potpunosti su usklađeni sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

VisionAir Maxi osveživači vazduha dostupni su u više različitih mirisa:

Šifre

Beli cvet (White Flower) 108361
Udahni lako (Inspire Soft) 106023
Čist vazduh (Clean Air) 105732
Zelena kora (Green Zest) 108341
Purpurna šuma (Purple Wood) 108331
Pomorandža (Orange Classic) 106701
Puder za bebe (Baby Powder) 105773
Morska svežina (Marine Fresh) 105723
Limun šerbet (Lemon Sorbet) 105703
Plava trava (Blue Grass) 108351
Mango (Mango Classic) 105713
Voćna slast (Fruit Delight) 105752
Šumsko voće (Berry Fusion) 105763

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora, praktičan, efikasan i ekonomičan, programiranjem se prilagođava potrebama prostora.

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha namenjen neprekidnom osvežavanju prostorija, fleksibilnim režimima rada obezbeđuje optimalni nivo osvežavanja i...

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotskim svojstvima regulišu nivo bakterija koje izazivaju neprijatne mirise uklanjajući čak i miris urina (mokraće).

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara, WC šolja i toaleta, rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u cevima, fleka od urina i neprijatnog mirisa mokraće.

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Profesionalni dispenzer za osveživač prostora idealan za osvežavanje velikih prostorija, do površine 300 m2 i zapremine 1000 m3, osvežavajućim...

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Profesionalni mirisni osveživači prostora na bazi koncentrovanih mirisnih ulja, za osvežavanje velikih prostorija površine do 300 m2 i zapremine do...

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje izuzetno velikih prostora, direktno ili kroz sistem grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC).

proizvodi

brendovi

sektori