Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean
Kategorije: Dezinfekcija

Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean

Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean
Šifra: 4040

Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean, zahvaljujući veoma moćnoj formuli na bazi alkohola, pruža najbolju moguću zaštitu od bakterija, virusa i drugih štetnih mikroorganizama koji vrebaju sa WC daske i okolnih površina koje se dodiruju pri upotrebi (slavine, ručke na kabinama i sl.). S obzirom na to da se na WC daskama i drugim dodirnim površinama, čak i kada izgledaju sasvim čisto, uglavnom kriju razne bakterije i virusi, VisionClean pena za dezinfekciju omogućava korisnicima toaleta jednostavan način da ih pre upotrebe očiste i dezinfekuju. Hemijska formula na bazi alkohola obezbeđuje da VisionClean pena deluje brže i efikasnije od proizvoda iste namene na bazi sapuna ili vode, a njeni aktivni sastojci uspešno uklanjaju 99% nevidljivih nečistoća kao što su ešerihija koli, crevne bakterije, gljivice, virusi i sl.

VisionClean pena za dezinfekciju WC daske smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije i sprečava širenje zaraznih bolesti jer se isporučuje u biorazgradivom pakovanju sa integrisanim ventilom za doziranje pene (sa svakim pakovanjem tj. dopunom za dispenzer menja se i ventil) pa ne postoji rizik od namnožavanja štetnih mikroorganizama na samom ventilu kao u slučaju kada je ventil sastavni deo dispenzera. Pena se proizvodi u Evropi od materijala koji su preporučeni od Evropske agencije za hemikalije (ECHA) i u potpunosti je usklađena sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

VisionClean linija kvalitetnih i ekonomičnih proizvoda za održavanje higijene WC šolje i pisoara učiniće da ovi sanitarni elementi izgledaju uredno, čisto i bezbedno za korišćenje. VisionClean proizvodi uklanjaju bakterije i druge mikroorganizme, uklanjaju fleke i deluju preventivno protiv zapušavanja odvoda i stvaranja neprijatnih mirisa.

Karakteristike i šifre

Zapremina (ml) 200
Broj doza po dopuni 500
Šifra 4040

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

proizvodi

brendovi

sektori