Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean
Kategorije: Dezinfekcija

Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean

Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean
Šifra: 4040

Pena za dezinfekciju WC daske VisionClean, zahvaljujući veoma moćnoj formuli na bazi alkohola, pruža najbolju moguću zaštitu od bakterija, virusa i drugih štetnih mikroorganizama koji vrebaju sa WC daske i okolnih površina koje se dodiruju pri upotrebi (slavine, ručke na kabinama i sl.). S obzirom na to da se na WC daskama i drugim dodirnim površinama, čak i kada izgledaju sasvim čisto, uglavnom kriju razne bakterije i virusi, VisionClean pena za dezinfekciju omogućava korisnicima toaleta jednostavan način da ih pre upotrebe očiste i dezinfekuju. Hemijska formula na bazi alkohola obezbeđuje da VisionClean pena deluje brže i efikasnije od proizvoda iste namene na bazi sapuna ili vode, a njeni aktivni sastojci uspešno uklanjaju 99% nevidljivih nečistoća kao što su ešerihija koli, crevne bakterije, gljivice, virusi i sl.

VisionClean pena za dezinfekciju WC daske smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije i sprečava širenje zaraznih bolesti jer se isporučuje u biorazgradivom pakovanju sa integrisanim ventilom za doziranje pene (sa svakim pakovanjem tj. dopunom za dispenzer menja se i ventil) pa ne postoji rizik od namnožavanja štetnih mikroorganizama na samom ventilu kao u slučaju kada je ventil sastavni deo dispenzera. Pena se proizvodi u Evropi od materijala koji su preporučeni od Evropske agencije za hemikalije (ECHA) i u potpunosti je usklađena sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

VisionClean linija kvalitetnih i ekonomičnih proizvoda za održavanje higijene WC šolje i pisoara učiniće da ovi sanitarni elementi izgledaju uredno, čisto i bezbedno za korišćenje. VisionClean proizvodi uklanjaju bakterije i druge mikroorganizme, uklanjaju fleke i deluju preventivno protiv zapušavanja odvoda i stvaranja neprijatnih mirisa.

Karakteristike i šifre

Zapremina (ml) 200
Broj doza po dopuni 500
Šifra 4040

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Četka za WC šolju SOAVEX PROFESSIONAL

Četka za WC šolju SOAVEX PROFESSIONAL

Četka za WC šolju sa držačem čini higijenski zatvorenu celinu čime se sprečava širenje neprijatnih mirisa i narušavanje estetike prostora.

proizvodi

brendovi

sektori