Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare
Kategorije: Higijena ruku

Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare

Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare
Šifra: 4010

Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare je veoma kvalitetna pena za pranje kose i tela, blaga i prijatna, idealna za hotele, teretane, bolnice i slična mesta kao kvalitetna, praktična i izuzetno ekonomnična zamena za sapune, kesice i bočice šampona i sredstava za tuširanje namenjenih gostima. Zahvaljujući ventilu za doziranje pene, kojim se oslobađa uvek jednaka a nameni odgovarajuća količina pene, i pakovanju koje obezbeđuje potpunu iskoriščenost sadržaja, VisionCare pena za tuširanje i pranje kose je daleko ekonomičnija od već pomenutih sapuna, kesica i bočica koji se uglavnom iskoriste samo delimično.

VisionCare pena za tuširanje i pranje kose isporučuje se u biorazgradivom pakovanju sa integrisanim ventilom za ispuštanje pene (sa svakim pakovanjem tj. dopunom za dispenzer menja se i ventil) pa ne postoji rizik od namnožavanja potencijalno štetnih bakterija na samom ventilu, kao u slučaju kada je ventil integralni deo dispenzera. Ova pena za pranje kose i tuširanje proizvodi se u Evropi od materijala koji su preporučeni od Evropske agencije za hemikalije (ECHA) i u potpunosti je usklađena sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

VisionCare je linija kvalitetnih i ekonomičnih proizvoda za održavanje higijene ruku i tela, koji smanjuju širenje infekcija unakrsnom kontaminacijom a pranje ruku i tela čine lakim, prijatnim i pristupačnim. Svi VisionCare proizvodi odlikuju se veoma ekonomičnim dopunama koje omogućavaju maksimalnu iskorišćenost sadržaja uz minimalne gubitke.

Karakteristike i šifre

Zapremina (ml) 400
Broj doza po dopuni 1000
Šifra 4010

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel, automatski, sa 2000+ doza higijenskog sredstva, LED indikatorima i velikom autonomijom.

proizvodi

brendovi

sektori