Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Sredstvo za čišćenje podova TAWIP VIOCLEAN
Kategorije: Ekološki proizvodiNega i čišćenje podova

Sredstvo za čišćenje podova TAWIP VIOCLEAN

Sredstvo za čišćenje podova TAWIP VIOCLEAN Sredstvo za čišćenje podova TAWIP VIOCLEAN
Šifra: 712484, 712485

Sredstvo za čišćenje podova TAWIP VIOCLEAN je izuzetno efikasno ekološko sredstvo za ručno i mašinsko čišćenje i negu svih vrsta vodootpornih podova u objektima u kojima se, pored najvišeg stepena higijene, zahteva i da podovi ne budu klizavi. Osim odličnih higijenskih i negujućih karakteristika koje obezbeđuju savršene rezultate čišćenja pri malim koncentracijama, ovo hemijsko sredstvo za održavanje podova poseduje i izuzetna ekološka svojstva zahvaljujući kojima unapređuje zaštitu na radu, štiti zdravlje ljudi i životnu sredinu. Prirodni sapun od kokosa u sastavu TAWIP VIOCLEAN sredstva za čišćenje štiti pod od šetetnih uticaja, ostavlja na podu zaštitni sloj sa antistatičkim dejstvom i smanjuje opasnost od klizanja (u skladu sa DIN 18032-2 standardom).

Sredstvo za čišćenje podova TAWIP VIOCLEAN pogodno je za negu i čišćenje podova od PVC-a, linoleuma, gume, kamena, zaštićenog drveta i mnogih drugih materijala. Efikasnost, ekonomičnost i bezbednost po ljude i okolinu čine TAWIP VIOCLEAN idealnim sredstvom za održavanje podova velikih površina u školama, domovima zdravlja, aerodromima, supermarketima, prodajnim centrima, administrativnim zgradama i sl.

TAWIP VIOCLEAN je ekološko hemijsko sredstvo za profesionalnu upotrebu.

Karakteristike i šifre

Zapremina (litara) 1 5
pH vrednost 8 8
Šifra 712484 712485

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Sredstvo za čišćenje podova TIMBER LAMITAN

Sredstvo za čišćenje podova TIMBER LAMITAN

Sredstvo za čišćenje podova TIMBER LAMITAN je sredstvo za čišćenje, negu i zaštitu tvrdih podova, pre svega laminata, nezaštićenog drveta i plute.

Sredstvo za mašinsko čišćenje podova TAWIP INNOMAT

Sredstvo za mašinsko čišćenje podova TAWIP INNOMAT

Sredstvo za mašinsko čišćenje podova, ekonomično i efikasno, uklanja tvrdokorne prljavštine od ulja i masnoće i ostavlja antistatički, neklizajući...

Sredstvo za negu podova od kamena LONGLIFE STONE

Sredstvo za negu podova od kamena LONGLIFE STONE

Sredstvo za negu podova od kamena, neklizajuća emulzija visokog sjaja za zaštitu podova od prirodnog i veštačkog kamena, dugotrajna i otporna na...

proizvodi

brendovi

sektori