Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Sredstvo za čišćenje sanitarija SANET LAVOCID
Kategorije: Čišćenje sanitarija

Sredstvo za čišćenje sanitarija SANET LAVOCID

Sredstvo za čišćenje sanitarija SANET LAVOCID Sredstvo za čišćenje sanitarija SANET LAVOCID
Šifra: 712937, 404794

Sredstvo za čišćenje sanitarija SANET LAVOCID je izuzetno efikasno i ekonomično sredstvo na bazi prirodne limunske kiseline za čišćenje svih površina otpornih na kisele rastvore u kupatilima i sanitarnim prostorima. Ovo univerzalno hemijsko sredstvo za svakodnevno održavanje sanitarija, prijatnog i osvežavajućeg mirisa, lako i brzo uklanja naslage kamenca, ostatke sapuna, rđu i druge tvrdokorne nečistoće. Takođe, zahvaljujući odličnom emulzionom kapacitetu SANET LAVOCID efikasno uklanja nečistoće na bazi ulja i masti ne ostavljajući tragove na očišćenim površinama.

U svakodnevnom održavanju čistoće sanitarija sa uobičajenim stepenom zaprljanosti SANET LAVOCID se koristi u obliku blago koncentrisanog rastvora (od 1% do 2%), dok se za veći stepen zaprljanosti koriste jači rastvori (sve do 100%). Korišćenjem čistog koncentrata (100%) lako se mogu očistiti čak i veoma nepristupačna mesta.

Sredstvo za čišćenje sanitarija SANET LAVOCID isporučuje se u pakovanjima zapremine 1 litar i 10 litara, a namenjeno je samo za profesionalnu upotrebu.

Karakteristike i šifre

Zapremina (litara) 1 10
pH vrednost 2 2
Šifra 712937 404794

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Sredstvo za čišćenje bazena i sanitarnih prostora SANET BR 75

Sredstvo za čišćenje bazena i sanitarnih prostora SANET BR 75

Sredstvo za čišćenje bazena i sanitarnih prostorija, samodelujući rastvara kamenac, ostatke sapuna, talog urina, rđu, masnoće i ostalu tvrdokornu...

Mašina za čišćenje toaleta Foamtec30

Mašina za čišćenje toaleta Foamtec30

Mašina za čišćenje i dezinfekciju toaleta (sanitarija, zidova, stakala i sl.) beskontaktnim nanošenjem pene, ispiranjam i usisavanjem (FOAMTEC...

Mašina za čišćenje WC-a Foamtec15

Mašina za čišćenje WC-a Foamtec15

Mašina za čišćenje i dezinfekciju manjih javnih WC-a (sanitarnih elemenata, zidova, stakala...) beskontaktnim FOAMTEC sistemom.

Mašina za čišćenje sanitarnih prostora Foamtec70

Mašina za čišćenje sanitarnih prostora Foamtec70

Mašina za čišćenje i dezinfekciju velikih sanitarnih prostora (sanitarija, zidova, stakala i drugih površina) beskontaktnom metodom (FOAMTEC sistem).

proizvodi

brendovi

sektori