Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom
Kategorije: Mopovi, brisači

Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom

Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom
Šifra: 0000PN02016
Brend: Filmop

Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom, širine 30 cm, napravljena je od ultra-mikrofiber materijala zahvaljujući čijim izuzetnim svojstvima predstavlja odličan izbor za čišćenje unutrašnjih stakala na prozorima, ogledala, površina od nerđajućeg čelika (inoxa/prohroma/rostfraja) i drugih glatkih površina. Korišćenjem ultra-mikrofiber perike za mop, u kombinaciji sa odgovarajućim držačima (npr. sa TOP CLEAN nosačem mopa sa čičak trakama i rukohvatom) i sredstvima za čišćenje na bazi alkohola, postiže se blistavi izgled staklenih i drugih glatkih površina u jednom prolazu, bez dodatne operacije sušenja.

Ultra-mikrofiber perika za mop sa čičak sistemom ne sadrži lateks.

Karakteristike

Bruto težina (kg) 0,944
Neto težina (kg) 0,034
Komada u kutiji 25

Slični / kompatibilni proizvodi

Nosač mopa sa čičak trakama i rukohvatom TOP CLEAN

Nosač mopa sa čičak trakama i rukohvatom TOP CLEAN

Nosač mopa sa čičak trakama i rukohvatom, za čišćenje stolova (trpezarije, restorani, škole...), školskih tabli i glatkih vertikalnih površina...

Pamučna perika za mop sa čičak sistemom

Pamučna perika za mop sa čičak sistemom

Pamučna perika za mop širine 40 cm i 60 cm, u kombinaciji sa odgovarajućim nosačima mopa sa čičak sistemom pogodna za čišćenje svih vrsta podova.

Mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop sa čičak sistemom

Mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop sa čičak sistemom

Perika za mop sa sistemom na čičak, dimenzija 41 cm x 10 cm i 61 cm x 10 cm, napravljena inovativnim kombinovanjem mikrofibera, pamuka i poliestera.

proizvodi

brendovi

sektori