Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP2
Kategorije: Zaštita i bezbednost

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP2

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP2
Šifra: 2933
Brend: Brenta

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP2 pružaju odličnu zaštitu od udisanja netoksičnih štetnih materija, tečnosti i aerosola (čestica fine prašine, spreja, magle, dima i sl.). Ove zaštitne maske za disanje filtriraju do 92% potencijalno opasnih (netoksičnih) čestica, ispunjavaju zahteve standarda III EN 149:2001 FFP2 kojim je propisano maksimalno ukupno propuštanje maske do 11% i filtracija minimalno 94% čestica veličine do 0,6 μm i najčešće se koriste u metalskoj industriji i rudarstvu.

Zaštitne maske sa FFP2 filterom napravljene su od netkanog polipropilena, teške su samo 13 grama, bele su boje i ergonomskog oblika. Sa unutrašnje strane obložene su mekim i prijatnim materijalima koji se prilagođavaju obliku nosa i lica, lagane su i udobne za korišćenje. Maske su opremljene dvostrukom elastičnom trakom pričvršćenom u četiri tačke, koja se može podešavati prema veličini glave.

Maske sa filterom FFP2 su univerzalne veličine (visine 12 cm i širine 14,5 cm), vrlo su dugotrajne, ne sadrže štetne materije (SVHC substances) i usklađene su sa regulativama Dir. (EC) 89/686 - EN 149:2001+A1:2009 i Reg. (EC) No. 1907/ 06 “REACH”.

U jednom pakovanju nalazi se 20 zaštitnih maski.

Slični / kompatibilni proizvodi

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP3

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP3

Zaštitne maske za disanje sa filterom klase FFP3, pružaju najviši nivo zaštite od toksičnih materija, tečnosti i aerosola, ergonomskog su oblika,...

Troslojne maske za jednokratnu upotrebu

Troslojne maske za jednokratnu upotrebu

Troslojne maske za jednokratnu upotrebu pružaju odličnu zaštitu od bakterija i štetnih čestica, ergonomične su, mekane i elastične.

Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu

Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu

Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu napravljene su od veoma izdržljivog papira, paropropusne su, lake i udobne za korišćenje.

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP1

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP1

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP1 pružaju zaštitu od netoksičnih štetnih materija i najčešće se koriste u građevinskoj i prehrambenoj...

Maske za disanje za jednokratnu upotrebu

Maske za disanje za jednokratnu upotrebu

Maske za disanje za jednokratnu upotrebu pružaju zaštitu od prašine, ergonomskog su oblika, bele boje i pogodne su za upotrebu u HACCP sistemu.

proizvodi

brendovi

sektori