Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP3
Kategorije: Zaštita i bezbednost

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP3

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP3

Šifra: 050810

Brend: Brenta

Zaštitne maske za disanje sa filterom FFP3 napravljene su od netkanog polipropilena, imaju ugrađen filter za disanje i pružaju najviši nivo zaštite od udisanja toksičnih ili štetnih materija, tečnosti i aerosola (čestica u obliku fine prašine, dima, magle, spreja i sl.). Ove zaštitne maske za disanje, koje filtriraju do 97% svih potencijalno opasnih čestica, ispunjavaju zahteve standarda III EN 149:2001 FFP3 koji dozvoljava maksimalno ukupno propuštanje maske do 5% i filtraciju 99% čestica veličine do 0,6 μm, uključujući otrovne, onkogene i radioaktivne čestice.

Zaštitne maske sa filterom FFP3 su ergonomskog oblika, sa unutrašnje strane obložene su mekim i prijatnim materijalima koji se prilagođavaju obliku nosa i lica, lagane su i udobne za korišćenje. Ove maske za zaštitu disajnih organa opremljene su dvostrukom elastičnom trakom pričvršćenom u četiri tačke, podesivom prema veličini glave.

Maske sa filterom FFP3 su univerzalne veličine i veoma su dugotrajne.

U jednom pakovanju nalazi se 5 zaštitnih maski.

Slični / kompatibilni proizvodi

Troslojne maske za jednokratnu upotrebu

Troslojne maske za jednokratnu upotrebu

Troslojne maske za jednokratnu upotrebu pružaju odličnu zaštitu od bakterija i štetnih čestica, ergonomične su, mekane i elastične.

Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu

Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu

Zaštitne maske za jednokratnu upotrebu napravljene su od veoma izdržljivog papira, paropropusne su, lake i udobne za korišćenje.

proizvodi

brendovi

sektori