Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Antibakterijski papirni prekrivači u rolni ESP
Kategorije: Papirni prekrivači

Antibakterijski papirni prekrivači u rolni ESP

Antibakterijski papirni prekrivači u rolni ESP
Šifra: 1582

Antibakterijski papirni prekrivači u rolni ESP sadrže stabilizovane jone srebra koji deluju antibakterijski i eliminišu bakterije koje se na njima nakupe u procesu eksploatacije. Ovi papirni prekrivači predstavljaju veoma efikasno pomoćno dezinfekciono sredstvo koje daje odlične rezulate u dezinfekciji i opštem održavanju higijene u medicinskim ustanovama i kozmetičkim salonima, izuzetno su pogodni za bolničke, masažne i kozmetičke krevete, krevete u ordinacijama i sl. Primenom antibakterijskih prekrivača smanjuje se mogućnost unakrsne kontaminacije koja nastaje kao rezlutat postojanja bakterija u odloženom papirnom otpadu.

Video prezentacija higijenske prednosti ESP papirnih proizvoda

ESP antibakterisjki papirni prekrivači izrađeni su od čiste celuloze (100% celuloza), dvoslojni su, poseduje odličnu moć upijanja i dermatološki su testirani. Mekani su i prijatni na dodir, a istovremeno veoma otporni na kidanje zatezanjem. U toku proizvodnje i skladištenja ovi papirni prekrivači u potpunosti su zaštićeni od kontaminacije.

Slični / kompatibilni proizvodi

Papirni prekrivači za krevete SUPER 70

Papirni prekrivači za krevete SUPER 70

Papirni prekrivači u rolni dužine 70 m, za bolničke krevete, krevete u ordinacijama, masažne i kozmetičke krevete i mnoge druge primene.

Posteljina za jednokratnu upotrebu

Posteljina za jednokratnu upotrebu

Posteljina za jednokratnu upotrebu, sastoji se od jastučnice 80 cm x 50 cm i dva čaršava 200 cm x 100 cm, bele boje, od netkanog polipropilena.

Antialergijske navlake za dušek

Antialergijske navlake za dušek

Antialergijske navlake za dušek od netkanog polipropilena (TNT) dimenzija 210 cm x 90 cm, bele boje, opšivene elastičnom trakom, udobne, mogu se...

proizvodi

brendovi

sektori