Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku
Kategorije: Držači i dispenzeri

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku
Šifra: 99015

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju SHAKE AUTOMATIC je automatski dispenzer za sredstvo za dezinfekciju ruku i sredstvo za dezinfekciju WC daske i ostalih dodirnih površina (ručke na kabinama, vodokotliću, slavinama i sl.). Kapacitet dispenzera je 400 ml sredstva za dezinfekciju u spreju a broj doza koje ispušta 2800, 1400 ili 700, u zavisi od potrebe i podešavanja. Ovaj beskontaktni dispenzer pomaže u sprečavanju širenja virusa i infekcija unakrsnom kontaminacijom, lako se montira i može biti postavljen na ulazu u određene oblasti ili objekte, u toaletske kabine ili druga mesta na kojima će najefikasanije doprineti boljoj higijenskoj zaštiti.

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju SHAKE AUTOMATIC napravljen je od izuzetno izdržljivog polipropilena, modernog je i elegantnog dizajna, jednostavno se koristi i lako održava. Njegov beskontaktni sistem zasnovan je na veoma pouzdanoj tehnologiji infracrvenih senzora i pokreću ga tri alkalne AA baterije. Poklopac dispenzera obezbeđen je ključem i otvara se na dole radi lakše zamene sredstva za dezinfekciju. Dopune stižu u limenkama a vreme za dopunu signalizira se crvenom led lampicom.

Dimenzije dispenzera su (V x Š x D, mm): 235 x 87 x 90.

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Sredstvo za dezinfekciju ruku APESIN HANDACTIVE F

Sredstvo za dezinfekciju ruku APESIN HANDACTIVE F

Brzodelujuće alkoholno dezinfekciono sredstvo širokog spektra za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku, neguje kožu i štiti je od isušivanja.

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel, robustan i izdržljiv, velikog kapaciteta, u radnom veku isporučuje najmanje 50,000 doza paste ili gela za pranje ruku.

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel, automatski, sa 2000+ doza higijenskog sredstva, LED indikatorima i velikom autonomijom.

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta, uklanja urinski kamenac, fleke od urina, miris urina i druge neprijatne...

proizvodi

brendovi

sektori