Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova
Kategorije: Mopovi, brisači

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova
Šifra: KIT7026
Brend: VDM

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova je profesionalni sistem za održavanje higijene podnih površina specijalno dizajniran za sprečavanje bolničkih infekcija, ali i infekcija u svim ostalim objektima gde prilikom čišćenja podova može doći do unakrsne kontaminacije. Broj bolničkih infekcija, koje predstavljaju veliku opasnost po zdravlje ljudi i veliki trošak za zdravstveni sistem, značajno može biti smanjen primenom odgovarajućih higijenskih mera. Jedna od tih mera jeste sprečavanje unakrsne kontaminacije koja nastaje kada osoba zadužena za čišćenje, u toku operacije skidanja prljave perike za mop sa nosača perike, rukama dođe u kontakt sa kontaminiranim delovima mopa. Ovaj rizični kontakt može se u potpunosti izbeći upotrebom beskontaktnog mop sistema i tako značajno smanjiti mogućnost širenja zaraze.

Upotreba beskontaktnog mop sistema za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem je praktičan i efikasan sistem čije korišćenje se svodi na nekoliko jednostavnih koraka: higijenski radnik uzima čistu periku za mop i spušta je na pod, bez saginjanja i daljeg kontakta sa njom montira je na nosač mopa a po završenom čišćenju, bez ikakvog kontakta sa prljavom perikom za mop ili nosačem perike, na lak i intuitivan način odlaže je u za to predviđenu posudu. S obzirom da se skidanje prljave i potencijalno zarazne perike za mop odvija bez ikakvog kontakta sa radnikom, daleko od njegovog lica (radnik nema potrebu da se saginje niti da periku podiže ka sebi, kao u slučaju klasičnog sistema sa čičkom na primer), mogućnost kontaminacije ostalih delova sistema za čišćenje ili infekcije radnika udisanjem štetnih mikroorganizama smanjuje se u velikoj meri.

Video prezentacija upotrebe beskontaktnog mop sistem

Osim značajnog doprinosa u sprečavanju bolničkih infekcija nastalih unakrsnom kontaminacijom u procesu održavanja higijene podova, korišćenjem beskontaktnog mop sistema postižu se odlični rezultati čišćenja, smanjuje se radno vreme i zamor radnika i ostvaruju značajne uštede u potrošnji hemijskih sredstava i opreme za čišćenje.

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima, sa ili bez cediljke za mop, pogodne za čišćenje podova manjih površina, kompaktne, stabilne i pokretljive.

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara (10 + 10), valjcima za ceđenje mopova i mehanizmom od nerđajućeg čelika za nožno upravljanje valjcima.

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima, kompaktna, lako prenosiva i veoma funkcionalna, zapremine 18 litara, sa više modela cediljke za mop.

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i pokretljiva kolica za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina.

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, cediljkom za mop sa resama (opciono) i rotirajućom...

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe za razdvajanje čiste vode od oceđene prljave vode, veoma funkcionalna, malih dimenzija, odličan su izbor za HORECA...

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina, sklopiva, od hromiranog čelika, sa cediljkom sa valjcima za snažno ceđenje krpa od mikrofibera i krpa uopšte.

Držači mopa za perike sa džepovima

Držači mopa za perike sa džepovima

Držači mopa za perike sa džepovima konstruisani su za brzo, jednostavno i higijenski bezbedno montiranje, ispiranje i zamenu perike za mop.

Držač mopa za beskontaktno čišćenje podova

Držač mopa za beskontaktno čišćenje podova

Držač mopa za beskontaktno čišćenje podova namenjen je čišćenju podova bez ikakvog kontakta radnika sa prljavim i potencijalno inficiranim delovima...

Držači mopa za perike sa nitnama

Držači mopa za perike sa nitnama

Držači mopa za perike sa nitnama omogućavaju ispiranje i ceđenje perike cediljkom za mop bez njenog skidanja sa držača, bez saginjanja radnika i...

Mop sa rezervoarom SPRAY CLEAN

Mop sa rezervoarom SPRAY CLEAN

Mop sa rezervoarom u aluminijumskoj dršci i držačem mopa sa čičak trakama, izuzetno efikasan i posebno pogodan za upotrebu u bolnicama i HoReCa...

proizvodi

brendovi

sektori