Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Cediljke za mop
Kategorije: Kolica, kofe

Cediljke za mop

Cediljke za mop
Šifra: 4100-P, 4300-P, 3000-Z, 3501-VDM, 7001, ...
Brend: VDM

Cediljke za mop montiraju se na odgovarajuće kofe, najčešće u sklopu kolica za čišćenje, a namenjene su efikasnom ceđenju različitih vrsta mopova. Cediljke za mop razlikuju se po mnogim osobinama a najčešće po vrsti mehanizma za ceđenje tj. načinu funkcionisanja (cediljke sa presom sa strane, cediljke sa valjcima i sl.), po svojoj nameni (cediljke za mopove sa resama, cediljke za ravne mopove, cediljke za krpe...), kao i po intenzitetu upotrebe (npr. poluprofesionalne ili profesionalne cediljke).

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka od snažnog i otpornog plastičnog materijala, sa osovinom od izuzetno kvalitetnog aluminijuma i presom sa pritiskom na dole, namenjena za ceđenje sklopivih mopova i mopova sa resama (špageti mopovi). (detaljnije)

4100-P

Cediljka za mop 4300 P

Cediljka za mop 4300 P

Plastična cediljka za mopove sa resama veće gramaže (mase do 600g) i sklopive mopove, sa snažnom metalnom osovinom i aluminijumskom drškom sa rukohvatom.

4300-P

Cediljka za mop 3000 Z

Cediljka za mop 3000 Z

Cediljka za mop sa pocinkovanom korpom, metalnom osovinom i drškom sa rukohvatom, za sklopive mopove i mopove sa resama (špageti mopove), pogodna za profesionalnu upotrebu.

3000-Z

Cediljka za mop ELPAROLL

Cediljka za mop ELPAROLL

Cediljka sa valjcima napravljena od ojačanog kopolimer polipropilena (polypropylene copolymer), sa snažnim i dugotrajnim mehanizmom od nerđajućeg čelika (AISI 304) i elastičnim poliuretanskim valjcima.

3501-VDM

Cediljka za mop 4601

Cediljka za mop 4601

Plastična cediljka sa valjkom za ceđenje mopa, namenjena poluprofesionalnoj upotrebi.

4601

Cediljka za mop MICROROLL

Cediljka za mop MICROROLL

Cediljka sa rolerima namenjena ceđenju krpa od mikrofibera i krpa uopšte, može da se montira na kofe zapremine 6 litara i 15 litara.

4550

Cediljka za mop EF

Cediljka za mop EF

Profesionalna cediljka za ravne mopove, u potpunosti napravljena od nerđajućeg čelika.

7001

Slični / kompatibilni proizvodi

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop sa sistemom ceđenja pomoću valjka, čiji se položaj može prilagoditi različitim debljinama i različitim nivoima oceđenosti perika za...

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Sistem za preparaciju mikrofiber krpa RAPID

Sistem za preparaciju mikrofiber krpa RAPID

Sistem za preparaciju mikrofiber krpa RAPID opremljen je cediljkom sa rolerima MICROROLL i namenjen je pripremanju jako oceđenih krpa od mikrofibera.

proizvodi

brendovi

sektori