Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Držači mopa za perike sa džepovima
Kategorije: Mopovi, brisači

Držači mopa za perike sa džepovima

Držači mopa za perike sa džepovima Držači mopa za perike sa džepovima
Šifra: 4083/N, 4080/N, 4075, 7008, 7026
Brend: VDM

Držači mopa za perike sa džepovima konstruisani su tako da čišćenje podova učine lakšim, efikasnijim i bezbednijim. Ovi držači poseduju sistem sa preklopom koji obezbeđuje jednostavno i higijenski bezbedno montiranje, ispiranje i zamenu perike za mop, a većinu operacija radnik obavlja beskontaktno. Kod pojedinih modela sve operacije moguće je izvršiti bez saginjanja i upotrebe ruku tj. bez direktnog kontakta radnika i prljave perike za mop, čime se obezbeđuje najviši stepen higijenske bezbednosti u svim fazama čišćenja poda. Držači su opremljeni veoma pokretljivim zglobom (uglavnom 360°) i univerzalnim navojem koji odgovara drškama za mop standardnih prečnika.

Sklopivi držač mopa sa pedalom, 13 cm

Sklopivi držač mopa sa pedalom, 13 cm

Plastični držač mopa širine 13 cm, za perike za mop sa džepovima i vlažno čišćenje podova. Ovaj držač opremljen je pedalom za aktiviranje preklapanja do određenog ugla, što radniku omogućava ispiranja prljave perike za mop bez saginjanja i kontakta rukama. Zaobljeni ćoškovi i valjci na vrhovima oba krila obezbeđuju lako i brzo montiranje perike za mop. Dužina držača je 40 cm ili 50 cm.

40 cm 4083/N
50 cm 4080/N

Sklopivi držač mopa sa pedalom, 10 cm

Sklopivi držač mopa sa pedalom, 10 cm

Držač mopa širine 10 cm, izrađen od plastike i namenjen za vlažno čišćenje podova perikom za mop sa džepovima. Držač je opremljen pedalom kojom se aktivira njegovo delimično sklapanje, čime se omogućava ispiranja prljave perike za mop bez saginjanja radnika i kontakta rukama. Zaobljeni krajevi držača omogućavaju brzo i jednostavno montiranje perike. Dužina držača 40 cm.

4075

Sklopivi držač mopa od nerđajućeg čelika

Sklopivi držač mopa od nerđajućeg čelika

Metalni držač mopa napravljen od nerđajućeg čelika (prohrom, rostfraj, inoks), veoma kvalitetan, snažan i izrdžljiv, otporan na koroziju, abraziju i hemijske uticaje. Njemu odgovarajuće perike su perike za mop sa džepovima, koje se jednostavno montiraju, ispiraju i menjaju zahvaljujući sistemu preklapanja. Ovaj držač namenjen je profesionalnom čišćenju podova i veoma je dugotrajan u uslovima intenzivne upotrebe. Širina držača je 10 cm a dužina 40 cm.

7008

Držač mopa za beskontaktni mop sistem

Držač mopa za beskontaktni mop sistem

Držač mopa namenjen beskontaktnom čišćenju podova u cilju povećanja higijenske bezbednosti radnika i smanjenja mogućnosti unakrsne kontaminacije. U kompletu sa ostalim delovima sistema ovaj držač omogućava radniku montiranje, ispiranje i zamenu prljave perike za mop bez ijednog kontakta sa prljavom perikom ili držačem perike. Upotreba ovog držača kao dela beskontaktnog mop sistema posebno je značajna u bolnicama i drugim objektima gde prilikom čišćenja podova može doći do prenošenja infekcija tj. unakrsne kontaminacije. Širina držača je 11 cm a dužina 40 cm. (detaljnije)

7026

Slični / kompatibilni proizvodi

Sklopivi držač mopa za perike sa krilcima CLACK

Sklopivi držač mopa za perike sa krilcima CLACK

Sklopivi držač mopa za perike sa krilcima omogućava higijenskom radniku ispiranje i ceđenje prljave perike za mop bez saginjanja i kontakta rukama.

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova je profesionalni sistem za održavanje higijene podnih površina specijalno dizajniran za sprečavanje...

Držač mopa za beskontaktno čišćenje podova

Držač mopa za beskontaktno čišćenje podova

Držač mopa za beskontaktno čišćenje podova namenjen je čišćenju podova bez ikakvog kontakta radnika sa prljavim i potencijalno inficiranim delovima...

Držači mopa za perike sa nitnama

Držači mopa za perike sa nitnama

Držači mopa za perike sa nitnama omogućavaju ispiranje i ceđenje perike cediljkom za mop bez njenog skidanja sa držača, bez saginjanja radnika i...

Držač mopa sa čičak trakama TRAPEZE

Držač mopa sa čičak trakama TRAPEZE

Držač mopa sa čičak trakama za čišćenje i dezinfekciju podova korišćenjem perika za mop sa čičak sistemom, kao i natopljenih krpa za vlažno...

Aluminijumski držač mopa sa čičak trakama TRAPEZE

Aluminijumski držač mopa sa čičak trakama TRAPEZE

Aluminijumski držač mopa sa čičak trakama je profesionalni držač mopa, lagan, čvrst, izdržljiv i veoma dugotrajan u uslovima intenzivne...

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama, crvene boje, sa sistemom za jednostavno montiranje i brzu zamenu mopa i univerzalnim spojem za drške standardnih prečnika.

Gumeni držač mopa za suvo brisanje poda

Gumeni držač mopa za suvo brisanje poda

Gumeni držač mopa za suvo brisanje podova impregniranim ili elektrostatičkim krpama, fleksibilan i dugotrajan, sa dve čičak trake i četiri utisne...

Držači mopa za suvo brisanje podova

Držači mopa za suvo brisanje podova

Držači mopa za suvo brisanje podova, sa dodatkom od reljefne pene, najčešće se koriste sa krpama za brisanje podova glatkih i neravnih površina.

Metalni nosači mopa za suvo brisanje poda

Metalni nosači mopa za suvo brisanje poda

Metalni nosači mopa za suvo brisanje poda napravljeni od galvaniziranog metala ili kombinacijom galvaniziranog metala i plastike, sklopivi ili fiksni.

proizvodi

brendovi

sektori