Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kofe sa cediljkom za mop
Kategorije: Kolica, kofe

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop
Šifra: 1085 A, COMFORT A, COMFORT G, COMFORT R, ...
Brend: VDM

Kofe sa cediljkom za mop su plastične kofe opremljene cediljkom za mop sa resama (špageti mop), namenjene za profesionalno čišćenje podova manjih površina. Ove kofe i odgovarajuće cediljke za mop napravljene su od čvrstog i izdržljivog materijala sposobnog da podnese jače pritiske pri ceđenju mopa. Kofe mogu biti jednodelne ili dvodelne, i različitih boja.

Kofa sa cediljkom 1085 A.jpg

Kofa sa cediljkom 1085 A

Dvodelna plastična kofa ukupne zapremine 15 litara, plave boje, opremljena snažnom cediljkom za špageti mop (mop sa resama) koja se lako može ukloniti i ponovo namontirati. Ova kofa nudi mogućnost razdvajanja čiste vode od oceđene prljave vode, čime se postižu bolji rezultati čišćenja i ušteda sredstva za čišćenje.

Šifra 1085 A

Kofa sa cediljkom COMFORT.jpg

Kofa sa cediljkom COMFORT

Jednodelna plastična kofa zapremine 15 litara, plave, zelene, crvene ili žute boje, opremljena cediljkom za mop sa resama (opciono) koja se veoma jednostavno montira i demontira. Ova kofa namenjena je čišćenju podova manjih površina.

Sa cediljkom Bez cediljke
Plava COMFORT A COMFORT A S/S
Žuta COMFORT G COMFORT G S/S
Crvena COMFORT R COMFORT R S/S
Zelena COMFORT V COMFORT V S/S

Slični / kompatibilni proizvodi

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima, sa ili bez cediljke za mop, pogodne za čišćenje podova manjih površina, kompaktne, stabilne i pokretljive.

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara (10 + 10), valjcima za ceđenje mopova i mehanizmom od nerđajućeg čelika za nožno upravljanje valjcima.

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima, kompaktna, lako prenosiva i veoma funkcionalna, zapremine 18 litara, sa više modela cediljke za mop.

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi) su najčešće korišćeni mopovi za čišćenje podova, pre svega zbog svoje efikasnosti, jednostavnog korišćenja i...

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama, crvene boje, sa sistemom za jednostavno montiranje i brzu zamenu mopa i univerzalnim spojem za drške standardnih prečnika.

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama sastoji se od mopa sa dugim pamučnim resama, držača mopa i dvodelne hromirane metalne drške prečnika 22 mm i dužine 145 cm.

proizvodi

brendovi

sektori