Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Komplet mop sa resama
Kategorije: Mopovi, brisači

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama Komplet mop sa resama Komplet mop sa resama Komplet mop sa resama
Šifra: 4001
Brend: VDM

Komplet mop sa resama je trodelni komplet koji se sastoji od mopa sa dugim pamučnim resama, držača mopa sa sistemom za pričvršćivanje koji omogućava jednostavno montiranje i brzu zamenu mopa i dvodelne hromirane metalne drške prečika 22 mm i dužine 145 cm u sklopljenom obliku, sa plastičnim rukohvatom na gornjem kraju. Ovaj mop komplet pogodan je za pranje i čišćenje srednje i veoma zaprljanih podova većih površina.

Slični / kompatibilni proizvodi

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima, sa ili bez cediljke za mop, pogodne za čišćenje podova manjih površina, kompaktne, stabilne i pokretljive.

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i pokretljiva kolica za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina.

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop sa resama (špageti mop), jednodelne ili dvodelne, čvrste i izdržljive, namenjene za profesionalno čišćenje podova manjih...

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi) su najčešće korišćeni mopovi za čišćenje podova, pre svega zbog svoje efikasnosti, jednostavnog korišćenja i...

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama, crvene boje, sa sistemom za jednostavno montiranje i brzu zamenu mopa i univerzalnim spojem za drške standardnih prečnika.

Dvodelna hromirana metalna drška

Dvodelna hromirana metalna drška

Dvodelna hromirana metalna drška sa rupom na donjem i plastičnim rukohvatom na gornjem kraju, prečika 22 mm i dužine 145 cm u sklopljenom obliku.

proizvodi

brendovi

sektori