Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline
Kategorije: Mašine i aparati

Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline

Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline Mašina za čišćenje i dezinfekciju Eveline
Šifra: POWERTEC15AA220M
Brend: Santoemma

Eveline mašina za čišćenje i dezinfekciju koristi se za čišćenje različitih vrsta prostora veličine od 100 m2 do 200 m2 (kancelarija, ordinacija, pekara, igraonica, skladišta, svlačionica, kuhinja, restorana, školskih učionica i sl.). Ova mašina omogućava savršeno čišćenje i dezinfekciju vertikalnih površina, tvrdih podova i sanitarnih elemenata. Čišćenje Eveline mašinom odvija se u četiri faze:

  1. prskanje hemijskog rastvora na sve površine za čišćenje (zidovi, tvrdi podovi, sanitarije...)
  2. hemijska reakcija rastvora sa nečistoćama i bakterijama na tretiranim površinama
  3. ispiranje čistom vodom
  4. usisavanje preostale tečnosti sa poda

Faze čišćenja Eveline mašinom

Video prezentacija rada mašine za čišćenje i dezinfekciju Eveline i ostalih mašina EVELINE sistema

Pištolj za prskanje kojim je opremljena Eveline mašina za čišćenje omogućava raspršivanje koncentrovanog hemijskog rastvora i ispiranje istog sa svih vertikalnih površina i sanitarnih elemenata. Čišćenje tvrdih podova može se vršiti istovremenim prskanjem i usisavanjem hemijskog rastvora, ili sekvencialnim prskanjem, pranjem i usisavanjem. Pranjem odnosno ribanjem poda, četkom koja se nalazi na elementu za usisavanje, efikasno se čiste i veoma zaprljani podovi a uklonjena prljavština se usisavanjem sakuplja u za to namenjeni rezervoar. Nakon čišćenja Eveline mašinom pod ostaje savršeno čist i suv, bez mnogo uloženog truda.

Sistem istovremenog prskanje i usisavanja Eveline mašinom

Eveline mašina za čišćenje i dezinfekciju je mala i lagana, lako se prenosi sa mesta na mesto i skladišti posle upotrebe. Za razliku od ručne opreme za čišćenje, kojom se nečistoća i bakterije često samo premeštaju sa jednog mesta na drugo, Eveline mašina potpuno uklanja nečistoće i bakterije sa zidova, tvrdih podova i drugih tretiranih površina, čak i sa njihovih najmanje pristupačnih delova. Ova mašina čišćenje čini brzim, efikasnim i prijatnim, a tretirana područja ostaju u potpunosti čista, dezinfikovana, suva i prijatnog mirisa. Laboratorijska testiranja potvrđuju da Eveline eliminiše 99,9% bakterija sa očišćenih površina.

Upotrebom patentiranog EVELINE sistema za dezinfekciju i čišćenje firme Santoemma postiže se najveći stepen higijenske zaštite radnika jer radnik ne dolazi u kontakt sa zaprljanim površinama koje se čiste i dezinfikuju. Ovaj sistem za čišćenje i dezinfekciju smanjuje uloženi rad (čišćenje se obavlja hemijskom reakcijom sredstva za čišćenje i nečistoće), štedi vreme (radnik nastavlja da tretira druge površine dok hemijsko sredstvo reaguje na onim površinama na koje je prethodno naneto) i hemikalije (mašina automatski, optimalno, dozira hemijsko sredstvo).

Karakteristike

Kapacitet rezervoara za prljavu vodu 14 litara
Kapacitet rezervoara za čistu vodu 14 litara
Automatski sistem punjenja DA
Izrada rezervoara Polietilen velike gustine
Vakuum motor
Snaga
Maks. usisna visina
Maks. protok vazduha
Dvostepeni
1000 W
2200 mm H2O
50 l/s
Pumpa (sa bajpasom)
Snaga
Maksimalni pritisak
Maksimalni protok vode
Vibraciona
2 x 70 W
5 bar
2,5 l/min
Približne vrednosti učinka i potrošnje (50 m2 tvrdog poda) Vreme: 10 min
Potrošnja hemikalije: 200 g
Potrošnja vode: 14 litara
Hemijski rastvor Predefinisan na približno 4%
Dužina električnog kabla 10 m
Težina mašine 18,5 kg
Težina celog kompleta 25 Kg
Dimenzije mašine 30 cm x 74 cm x 88 cm
Dimenzije kompleta 36 cm x 60 cm x 76 cm
Dužina creva za prskanje / creva za usisavanje 3 m / 3 m
Standardna boja Plava
Standardna oprema koja se isporučuje sa mašinom Crevo za prskanje, pištolj za prskanje i ispiranje, crevo za usisavanje, dodatak za ribanje i usisavanje
Garancija 2 godine

Video prezentacija rada mašine za čišćenje i dezinfekciju Eveline i ostalih mašina EVELINE sistema

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Autonomna mašina za čišćenje Eveline-Battery

Autonomna mašina za čišćenje Eveline-Battery

Mašina za čišćenje i dezinfekciju tvrdih podova, vertikalnih površina i sanitarija u prostorima različitih namena, sa sopstvenim napajanjem.

proizvodi

brendovi

sektori