Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop sa krilcima SPEEDY
Kategorije: Mopovi, brisači

Mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop sa krilcima SPEEDY

Mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop sa krilcima SPEEDY

Šifra: 0000122D, 0000612D

Brend: Filmop

SPEEDY mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop, dimenzija 40 cm x 13 cm i 50 cm x 16 cm, napravljena je od kombinacije pamuka i poliestera sa unutrašnje i mikrofibera sa spoljašnje strane, ima uvijenu dlaku i bočna krilca sa dve rupe za montiranje na držače mopa sa štipaljkama. Zahvaljujući svojoj inovativnoj strukturi ova perika za mop odličan je izbor za mokro brisanje srednje i jako zaprljanih podova (hoteli, kancelarije, bolnice i sl.), a u kombinaciji sa odgovarajućim držačem mopa idealna je za čišćenju uglova, zidova i plafona. U sastavu SPEEDY perike za mop mikrofiber značajno uvećava količinu prljavštine koju perika može da zadrži, pamuk povećava njenu moć upijanja a poliester obezbeđuje glatko kretanje perike po podlozi.

SPEEDY mikrofiber-pamuk-poliester perika za mop sa krilcima proizvodi se u Italiji upotrebom solarne energije i ne sadrži lateks.

Karakteristike i šifre

Dimenzije (cm) 40 x 13 50 x 16
Bruto težina (kg) 3,527 5,575
Neto težina (kg) 0,124 0,200
Komada u kutiji 25 25
Šifra 0000122D 0000612D

Slični / kompatibilni proizvodi

Sklopivi držač mopa za mokro brisanje podova SPEEDY

Sklopivi držač mopa za mokro brisanje podova SPEEDY

Sklopivi držač mopa posebno dizajniran za mokro brisanje podova korišćenjem bilo koje perike za mop sa krilcima sa strane.

Mikrofiber perika za mop sa krilcima SPEEDY

Mikrofiber perika za mop sa krilcima SPEEDY

Perika za mop od mikrofibera, dimenzija 40 cm x 13 cm i 50 cm x 16 cm, sa uvijenom dlakom i bočnim krilcima sa dve rupe, za mokro brisnje podova,...

proizvodi

brendovi

sektori