Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Aktuelno  /  Profesionalne mašine za čišćenje i dezinfekciju sanitarnih prostora italijanske firme Santoemma

Profesionalne mašine za čišćenje i dezinfekciju sanitarnih prostora italijanske firme Santoemma

Profesionalne mašine za čišćenje i dezinfekciju sanitarnih prostora italijanske firme Santoemma

Objavljeno 9. 1. 2017.

Paletu profesionalne opreme za čišćenje obogatili smo izuzetno kvalitetnim mašinama za čišćenje i dezinfekciju javnih WC-a, toaleta i drugih javnih sanitarnih prostora (sanitarnih elemenata, zidova, stakala i ostalih površina u sanitarnim prostorima). Ove mašine rade po inovativnom sistemu FOAMTEC firme Santoemma i omogućavaju temeljno, efikasno i bezbedno čišćenje i dezinfekciju beskontaktnim operacijama tj. nanošenjem pene prskanjem, ispiranjem i usisavanjem ostataka tečnosti.

U ponudi imamo tri modela, namenjena sanitarnim prostorima različitih veličina:

Mašina za čišćenje WC-a Foamtec15
Mašina za čišćenje toaleta Foamtec30
Mašina za čišćenje sanitarnih prostora Foamtec70

FOAMTEC sistem je idealno rešenje za čišćenje i dezinfekciju svih javnih sanitarnih prostora, pa i onih sa izuzetno visokim stepenom zaprljanosti, i donosi prednosti u odnosu na sve ostale sisteme iste namene. Upotrebom pene hemijskih rastvora, koja se neko vreme zadržava na površinama za čišćenje (sanitarni elementi, zidovi, stakla...) i reaguje sa nečistoćama, ostvaruju se bolji rezultati i u čišćenju i dezinfekciji. Zahvaljujući vidljivosti pene koja boji u belo sve površine na koje je naneta radnik lako može proveriti da li je tretirao sve željene površine. Upotrebom ovog sistema postiže se veći stepen higijenske zaštite radnika jer radnik ne dolazi u kontakt sa zaprljanim površinama koje se čiste i dezinfikuju, niti biva isprskan prljavom vodom u procesu ispiranja jer se ispiranje obavlja pod niskim pritiskom. Mašine sa FOAMTEC sistemom za čišćenje i dezinfekciju smanjuje uloženi rad, štedi vreme, štede hemikalije i smanjuju upotrebu vode.

proizvodi

brendovi

sektori