Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Teleskopske drške
Kategorije: Metle, četkeMopovi, brisači

Teleskopske drške

Teleskopske drške
Šifra: 4016, 4016/F, 4426, 32125, 32200, 33100, ...
Brend: VDM

Teleskopske drške namenjene su upotrebi sa brisačima prozora, peračima stakla, mopovima za brisanje plafona i zidova i drugim delovima opreme za čišćenje visokih i teško dostupnih površina. Osnovna osobina teleskopske drške je fleksibilnost njene dužine koja se po potrebi može podešavati u određenim granicama, čime se smanjuje upotreba merdevina i povećava efikasnost i bezbednost radnika.

Teleskopske drške razlikuju se po svojim karakteristikama kao što su broj i dužina sekcija, vrsta spoja, materijal od koga su napravljene, prečniku i drugim karakteristikama.

Metalna plastificirana teleskopska drška

Metalna plastificirana teleskopska drška

Teleskopska drška dužine 150 cm i prečnika 20 mm, sa dve sekcije, napravljena od metala debljine 1 mm i plastifikacijom zaštićena od korozije i drugih uticaja. Ova drška može imati spoj sa navojem ili spoj sa rupom, pri čemu se drška sa rupom može transformisati u dršku sa navojem upotrebom namenskog dodatka.

Spoj sa rupom 4016
Spoj sa navojem 4016/F

Aluminijumska teleskopska drška sa rupom

Aluminijumska teleskopska drška sa rupom

Teleskopska drška dužine 160 cm i prečnika 23,5 mm, sa dve sekcije i spojem sa rupom. Ova teleskopska drška napravljena je od anodiziranog (eloksiranog) aluminijuma debljine 1 mm, veoma je lagana i otporna na koroziju.

4426

Teleskopska drška ASTE TELESCOPICHE

Teleskopska drška ASTE TELESCOPICHE

Teleskopska drška sa maksimalnom dužinom od 11 metara, odličan je izbor za čišćenje visokih i teško dostupnih prozora, izloga, visokih delova zidova i plafona. Drška je napravljena je od anodiziranog (eloksiranog) aluminijuma, čvrsta je, lagana i otporna na koroziju. Sa dve dvodelne i pet trodelnih varijanti pokriva dužine od 1,25 metara do maksimalnih 11 metara. Poseduje spoj sa konusom i navojem pa je kompatibilna sa većinom pribora za pranje i čišćenje prozora, zidova, plafona i sl. (detaljnije)

2 x 1,25 m 32125
2 x 2,00 m 32200
3 x 1,00 m 33100
3 x 1,50 m 33150
3 x 2,00 m 33200
3 x 3,00 m 33201
4 + 4 + 3 m 33203

Slični / kompatibilni proizvodi

Teleskopska drška ASTE TELESCOPICHE

Teleskopska drška ASTE TELESCOPICHE

Teleskopska drška maksimalne dužine 11 m, od anodiziranog aluminijuma sa uzdužnim žlebovima, čvrsta i lagana, sa dve dvodelne i pet trodelnih...

Drvena drška sa rupom i navojem

Drvena drška sa rupom i navojem

Drvena drška sa rupom i navojem je drška za metlu, četku ili drugi pribor za čišćenje, napravljena od kvalitetnog drveta, jednodelna, snažna i...

Drška sa rezervoarom SPRAY CLEAN

Drška sa rezervoarom SPRAY CLEAN

Drška od eloksiranog aluminijuma koja je istovremeno i rezervoar zapremine 500 mililitara za sredstvo za dezinfekciju, sredstvo za čišćenje, vodu i...

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama

Držač mopa sa resama, crvene boje, sa sistemom za jednostavno montiranje i brzu zamenu mopa i univerzalnim spojem za drške standardnih prečnika.

Dvodelna hromirana metalna drška

Dvodelna hromirana metalna drška

Dvodelna hromirana metalna drška sa rupom na donjem i plastičnim rukohvatom na gornjem kraju, prečika 22 mm i dužine 145 cm u sklopljenom obliku.

proizvodi

brendovi

sektori