Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Toalet papir u džambo rolni sa centralnim izvlačenjem
Kategorije: Toalet papir

Toalet papir u džambo rolni sa centralnim izvlačenjem

Toalet papir u džambo rolni sa centralnim izvlačenjem Toalet papir u džambo rolni sa centralnim izvlačenjem
Šifra: JP8M250/S
Brend: PaperDi

Toalet papir u džambo rolni sa centralnim izvlačenjem SOAVEX PROFESSIONAL je dvoslojni toalet papir bele boje, napravljen od čiste celuloze, namenjen upotrebi sa odgovarajućim držačem toalet papira iz SOAVEX PROFESSIONAL linije beskontaktnih dispenzera (JP8M250/S). Rolna ovog toalet papira je izuzetno velikog kapaciteta i sadrži 250 m papira, ima prečnik 19,5 cm i širinu 11,4 cm. Upotreba SOAVEX PROFESSIONAL toalet papira u džambo rolni sa odgovarajućim SOAVEX PROFESSIONAL držačem (dispenzerom) obezbeđuje ekonomično izdavanje toalet papira dok istovremeno smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije i podiže nivo higijenske bezbednosti (korisnik dolazi u kontakt samo sa listićem toalet papira koji će sam iskoristiti). Veliki kapacitet, odlična ekonomičnost i visok nivo higijenske zaštite čine ovaj toalet papir idealnim izborom za toalete sa velikom frekvencijom korisnika.

Jedno pakovanje sadrži 6 rolni toalet papira.

Slični / kompatibilni proizvodi

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem, beli, dvoslojni, perforirni, velikog kapaciteta, smanjuje troškove i poboljšava higijenu.

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE

Držač za toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem, efikasan, ekonomičan i higijenski bezbedan, velikog kapaciteta, idealan za...

Toalet papir u mini džambo rolni

Toalet papir u mini džambo rolni

Toalet papir u mini džambo rolni velikog kapaciteta, dvoslojan, mikro-lepljen, napravljen od čiste celuloze, mekan i prijatan za korišćenje.

Držač toalet papira u rolni sa centralnim izvlačenjem

Držač toalet papira u rolni sa centralnim izvlačenjem

Držač toalet papira u džambo rolni sa centralnim izvlačenjem SOAVEX PROFESSIONAL je efikasan i ekonomičan držač velikog kapaciteta, za...

proizvodi

brendovi

sektori