Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull
Kategorije: Toalet papir

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull
Šifra: 3025

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull je veoma kvalitetan beli, dvoslojni, perforirni toalet papir u rolni velikog kapaciteta, mekaniji i deblji od standardnih toalet papira. U kombinaciji sa odgovarajućim SofPull držačem (dispenzerom) ovaj toalet papir obezbeđuje precizno izdavanje jednog po jednog listića papira, čime omogućava uzimanje tačno onoliko toalet papira koliko je potrebno. Ovim jednostavnim rešenjem smanjuje se nepotrebno rasipanje toalet papira, time i troškovi, dok se istovremeno poboljšava higijena izbegavanjem unakrsne kontaminacije (rolna je u potpunosti zatvorena u držaču, a korisnik u svakom trenutku dodiruje samo jedan listić toalet papira). Osim toga, rolna velikog kapaciteta (1000 listića) produžava interval zamene i time održavanje čini jednostavnijim. Sve nabrojane karakteristike čine SofPull toalet papir idealnim za visokofrekventne prostore kao što su škole, aerodromi, bolnice i sl.

Toalet papir u rolni sa centralnim izvlačenjem SofPull ispunjava standarde Green Seal™ Standard GS-1 i EPA CPG, i poseduje sertifikate UL ECOLOGO® (UL.COM/EL UL-175), Processed Chlorine Free® i USDA Certified Biobased product.

Karakteristike

Dimenzije listića (cm) 13,34 x 21,34
Prečnik rolne (cm) 20,57
Broj listića u rolni 1000
Broj rolni u pakovanju 6
Neto težina pakovanja (kg) 5,67
Bruto težina pakovanja (kg) 5,80
Dimenzije pakovanja (D x Š x V cm) 61,76 x 41,28 x 13,34
Zapremina pakovanja (m3) 0,034

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE

Držač za toalet papir u rolni SMARTONE

Držač za toalet papir u rolni, efikasan, ekonomičan i higijenski bezbedan, velikog kapaciteta i modernog dizajna, idealan za upotrebu u...

Toalet papir u mini džambo rolni

Toalet papir u mini džambo rolni

Toalet papir u mini džambo rolni velikog kapaciteta, dvoslojan, mikro-lepljen, napravljen od čiste celuloze, mekan i prijatan za korišćenje.

proizvodi

brendovi

sektori