Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC
Kategorije: Držači i dispenzeriMašine i aparatiZaštita i bezbednost

Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC

Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC
Šifra: 88810
Brend: Brenta

Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC je mobilni aparat za automatsko nazuvanje navlaka za cipele za jednoktratnu upotrebu, prevashodno namenjen osoblju i posetiocima u prostorima u kojima je higijena od ključne važnosti (medicinske prostorije, kuhinje, vrtići, igraonice i sl.). Ovaj mehanički dispenzer za navlake za obuću jednostavan je za korišćenje, veoma je efikasan i ekonomičan. Takođe, aparat je izuzetno praktičan jer radi bez upotrebe električne energije, veoma je tih, kompaktnih je dimenzija i lako se prenosi sa jednog mesta na drugo. Upotrebom HYGOMAT COMFORT aparata nazuvanje navlaka za cipele vrši se bez saginjanja i dodirivanja obuće rukama, četiri puta brže od ručnog nazuvanja, što ceo proces čini lakšim, bržim i higijenski bezbednijim (smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije). Aparat se automatski prilagođava obući, kompatibilan je sa širokim spektrom navlaka za jednokratnu upotrebu različitih dimenzija i namena, lako se i brzo dopunjava, veoma je pouzdan i ne zahteva nikakvo posebno održavanje.

Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC sertifikovan je za upotrebu u čistim sobama ISO klase 5 (EN ISO 14644-1).

Karakteristike

Kapacitet (navlaka, kom.) 110
Dimenzije (D x Š x V cm) 70 x 32 x 28
Težina (kg) 8,5

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT

Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT

Dispenzer za navlake za obuću, velikog kapaciteta, za automatsko nazuvanje navlaka za jednoktratnu upotrebu, veoma efikasan i ekonomičan.

Navlake za cipele HYGOMAT UNIVERSAL

Navlake za cipele HYGOMAT UNIVERSAL

Navlake za cipele za jednokratnu upotrebu, od hlorisanog polietilena (CPE), prilagođene upotrebi sa aparatom za automatsko nazuvanje navlaka.

Neklizajuće navlake za obuću HYGOMAT ANTISLIP

Neklizajuće navlake za obuću HYGOMAT ANTISLIP

Neklizajuće navlake za obuću od netkanog polipropilena (TNT), izuzetno otporne, prilagođene upotrebi sa automatskim dispenzerom za navlake za obuću.

proizvodi

brendovi

sektori