Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT
Kategorije: Držači i dispenzeriMašine i aparatiZaštita i bezbednost

Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT

Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT
Šifra: 88811
Brend: Brenta

Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT je prenosivi dispenzer za automatsko nazuvanje navlaka za obuću za jednoktratnu upotrebu, velikog je kapaciteta i namenjen je prostorima sa većom frekvencijom osoblja ili posetilaca u kojima je higijena prioritet. Ovaj automatski dispenzer za navlake za obuću jednostavan je za upotrebu i poseduje ručku koja dodatno olakšava njegovo korišćenje, veoma je efikasan i ekonomičan. Aparat je izuzetno praktičan jer ne koristi električnu energiju, vrlo je tih i može se prenositi sa jednog mesta na drugo. Nazuvanje navlaka za obuću upotrbom HYGOMAT COMFORT dispenzera vrši se bez saginjanja i dodirivanja obuće rukama, četiri puta brže od ručnog nazuvanja, što ovaj proces čini jednostavnijim, bržim i higijenski bezbednijim jer smanjuje mogućnost unakrsne kontaminacije. Dispenzer se automatski prilagođava obući, kompatibilan je sa širokim spektrom navlaka za jednokratnu upotrebu različitih dimenzija i namena, lako se i brzo dopunjava, veoma je pouzdan i ne zahteva posebno održavanje.

Dispenzer za navlake za obuću HYGOMAT COMFORT sertifikovan je za upotrebu u čistim sobama ISO klase 5 (EN ISO 14644-1).

Karakteristike

Kapacitet (navlaka, kom.) 220
Dimenzije (D x Š x V cm) 74 x 30 x 73
Težina (kg) 17,5

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC

Aparat za navlake za cipele HYGOMAT CLASSIC

Aparat za navlake za cipele, za automatsko nazuvanje navlaka za jednokratnu upotrebu, ne koristi električnu energiju, veoma je efikasan i ekonomičan.

Navlake za cipele HYGOMAT UNIVERSAL

Navlake za cipele HYGOMAT UNIVERSAL

Navlake za cipele za jednokratnu upotrebu, od hlorisanog polietilena (CPE), prilagođene upotrebi sa aparatom za automatsko nazuvanje navlaka.

Neklizajuće navlake za obuću HYGOMAT ANTISLIP

Neklizajuće navlake za obuću HYGOMAT ANTISLIP

Neklizajuće navlake za obuću od netkanog polipropilena (TNT), izuzetno otporne, prilagođene upotrebi sa automatskim dispenzerom za navlake za obuću.

proizvodi

brendovi

sektori