Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+
Kategorije: Držači i dispenzeri

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+ Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+ Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+ Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+ Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+
Šifra: 4977

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+ je automatski dispenzer koji pokreće 6 AA alkalnih baterija sa autonomijom od preko godinu dana. Kapacitet dispenzera je 650 ml, ispušta preko 2000 doza tečnog sapuna, pene ili gela za dezinfekciju po jednom punjenju i predstavlja idealan izbor za velike prometne toalete, kao i kuhinje, zdravstvene ustanove i druga mesta na kojima postoji potreba za čestim pranjem i dezinfekcijom ruku. Beskontaktni dispenzer Vision2000+ aktivira se automatski, bez fizičkog kontakta, i pritom oslobađa jednu ili dve doze higijenskog sredstva (u zavisnosti od toga kako je podešen). Dopunjavanje ovog automatskog dispenzera je veoma jednostavno, dopune stižu u biorazgradivim pakovanjima sa integrisanim ventilima za ispuštanje sapuna, pene ili gela (sa svakom dopunom menja se i ventil) i time se, za razliku od dispenzera sa sopstvenim ventilom, izbegava rizik od nagomilavanja bakterija na samom ventilu.

Automatski dispenzer Vision2000+ opremljen je indikatorima za normalan rad (LED lampica treperi zelenom bojom), dopunu (LED lampica treperi crvenom bojom) i zamenu baterija (LED lampica treperi žutom bojom), lepo je dizajniran, dugotrajan, jednostavan za održavanje i lako se montira upotrebom obostrano lepljive trake ili šrafljenjem. Dispenzer je u potpunosti je usklađen sa zakonodavstvom Evropske unije i WEEE regulativom.

Vision2000+ beskontaktni dispenzer za tečni sapun, penu i gel onemogućava unakrsnu kontaminaciju i širenje bakterija, obezbeđuje visok nivo higijene i odličnu ekonomičnost.

Dimenzije dispenzera su (V x Š x D, mm): 260 x 100 x 115.

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare omogućava veoma efikasnu dezinfikuju ruku, čime obezbeđuje da ruke ostanu čiste, bez štetnih...

Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare

Pena za tuširanje i pranje kose VisionCare

Pena za tuširanje i pranje kose, kvalitetna i ekonomnična zamena za sapune, kesice i bočice namenjene gostima u hotelima, teretanama, bolnicama i sl.

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku, nežna prema koži i veoma ekonomična, idealna za često pranje ruku koje nakon pranja ostaju čiste i meke.

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare

Antibakterijska pena za pranje ruku VisionCare

Antibakterijska pena za pranje ruku, blaga i efikasna, pruža dodatnu zaštitu od bakterija i pomaže koži da održi prirodnu otpornost na bakterije.

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku, WC daske i ostalih dodirnih površina, pomaže u sprečavanju širenja virusa i infekcija unakrsnom...

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktni dispenzer za sapun penu aktivira se automatski, bez kontakta, sprečava unakrsnu kontaminaciju i obezbeđuje preko 2000 doza pene po...

proizvodi

brendovi

sektori