Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL
Kategorije: Držači i dispenzeri

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL
Šifra: QS.002
Brend: PaperDi

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL deo je palete modernih i inovativnih beskontaktnih dispenzera koje pored efikasnosti i ekonomičnosti odlikuju velika autonomija i visok nivo higijenske bezbednosti. Dispenzer se aktivira automatski, bez fizičkog kontakta, čime se onemogućava unakrsna kontaminacija i tako sprečava širenje bakterija i drugih štetnih mikroorganizama. Kapacitet dopune od 800 ml koji obezbeđuje preko 2000 doza pene optimalnih za savršeno pranje ruku, i autonomija od preko 150000 doza sa jednim setom baterija, čine ovaj dispenzer savršenim izborom za velike prometne toalete, zdravstvene ustanove, velike kuhinje i druga mesta koja zahtevaju učestalo i efikasno pranje ruku.

Dispenzer se zaključava.

Dužina SOAVEX PROFESSIONAL beskontaktnog dispenzera je 10,5 cm, širina 11,8 cm a visina 31 cm. Dostupan je u beloj i crnoj boji.

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel, automatski, sa 2000+ doza higijenskog sredstva, LED indikatorima i velikom autonomijom.

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku, nežna prema koži i veoma ekonomična, idealna za često pranje ruku koje nakon pranja ostaju čiste i meke.

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL

Sapun pena za pranje ruku za odgovarajuće beskontaktne dispenzere, neutralnog mirisa i boje, bogata je prirodnim lipidima a njena PH vrednost...

proizvodi

brendovi

sektori