Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL
Kategorije: Držači i dispenzeri

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL
Šifra: QS.002
Brend: PaperDi

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL deo je palete modernih i inovativnih beskontaktnih dispenzera koje pored efikasnosti i ekonomičnosti odlikuju velika autonomija i visok nivo higijenske bezbednosti. Dispenzer se aktivira automatski, bez fizičkog kontakta, čime se onemogućava unakrsna kontaminacija i tako sprečava širenje bakterija i drugih štetnih mikroorganizama. Kapacitet dopune od 800 ml koji obezbeđuje preko 2000 doza pene optimalnih za savršeno pranje ruku, i autonomija od preko 150000 doza sa jednim setom baterija, čine ovaj dispenzer savršenim izborom za velike prometne toalete, zdravstvene ustanove, velike kuhinje i druga mesta koja zahtevaju učestsalo i efikasno pranje ruku.

Dužina SOAVEX PROFESSIONAL beskontaktnog dispenzera je 10,5 cm, širina 11,8 cm a visina 31 cm.

Dispenzer se zaključava.

Slični / kompatibilni proizvodi

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision2000+

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel kapaciteta 650 ml, sa preko 2000 doza po dopuni, za velike prometne toalete, kuhinje, zdravstvene ustanove i sl.

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel Vision400

Dispenzer za tečni sapun, penu i gel sa preko 1000 doza po dopuni, odličan u održavanju visokog nivoa higijene a istovremeno veoma ekonomičan.

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel Vision2000+

Beskontaktni dispenzer za sapun, penu i gel, automatski, sa 2000+ doza higijenskog sredstva, LED indikatorima i velikom autonomijom.

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku, nežna prema koži i veoma ekonomična, idealna za često pranje ruku koje nakon pranja ostaju čiste i meke.

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL

Sapun pena za pranje ruku za odgovarajuće beskontaktne dispenzere, neutralnog mirisa i boje, bogata je prirodnim lipidima a njena PH vrednost...

proizvodi

brendovi

sektori