Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL
Kategorije: Higijena ruku

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL
Šifra: QS.005
Brend: PaperDi

Sapun pena za pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL u kombinaciji sa odgovarajućim SOAVEX PROFESSIONAL beskontaktnim dispenzerom (QS.002) omogućava veoma efikasno, ekonomično i higijenski bezbedno pranje ruku bez fizičkog kontakta. Ova pena neutralnog mirisa i boje bogata je prirodnim lipidima koji štite kožu, a njena dermatološki testirana PH vrednost pogoduje koži ruku. Kapacitet od 800 ml dovoljan je za preko 2000 doza pene optimalnih za savršeno pranje ruku, što ovu penu čini veoma pogodnom za velike toalete i druga prometna mesta. Takođe, zahvaljujući inovativnoj formuli, pranje ruku SOAVEX PROFESSIONAL sapun penom zahteva manje vode, čime se u uslovima intenzivne upotrebe ostvaruju značajne uštede.

Slični / kompatibilni proizvodi

Pena za pranje ruku LOTUS Professional

Pena za pranje ruku LOTUS Professional

Pena za pranje ruku kompatibilna sa Lotus i Tork dispenzerima, izuzetno ekonomična, pogodna za sve toalete sa velikom frekvencijom.

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku VisionCare

Sapun pena za pranje ruku, nežna prema koži i veoma ekonomična, idealna za često pranje ruku koje nakon pranja ostaju čiste i meke.

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktni dispenzer za sapun penu SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktni dispenzer za sapun penu aktivira se automatski, bez kontakta, sprečava unakrsnu kontaminaciju i obezbeđuje preko 2000 doza pene po...

proizvodi

brendovi

sektori