Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE
Kategorije: Čišćenje sanitarijaDezinfekcijaEkološki proizvodi

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE
Šifra: 202411, 202441

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE je profesionalno hemijsko sredstvo za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta 24 sata dnevno. U kombinaciji sa odgovarajućim dispenzerom za automatskio doziranje malih količina koncentrovanog sredstva u vodu kojom se pisoari i WC šolje redovno ispiraju (npr. u vodokotlić) ovo sredstvo rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u odvodnim cevima, fleka od urina na pisoarima i WC šoljama i propratnih neprijatnih mirisa u toaletima. Zahvaljujući svojoj biološloj formuli BIOGIENE čistač i osveživač pisoara rastvara naslage kamenca u cevima i sprečava njihovo zapušavanje, dugotrajnom penom uklanja mrlje od urina na pisoarima i WC šoljama, dok svojim probiotskim svojstvima reguliše nivo bakterija, potencijalno štetnih po zdravlje, koje izazivaju neprijatne mirise. Rezultat ovakvog kontinuiranog dejstva je toalet bez neprijatnih mirisa, čist i bezbedan za korišćenje.

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE po mililitru sadrži 100 miliona bio enzima koji se množe, ciljaju molekule uree i efikasno uništavaju bakterije i druge štetne mikroorganizme. Upotrebom namenskog dispenzera sredstvo kontinuirano dospeva u cevi gde razara urinski kamenac i druge naslage dok se istovremeno raspršuje po prostoriji delujući na sve ostale površine u toaletu, sprečavajući tako pojavu neprijatnih mirisa uklanjanjem njihovih izvora. Istovremeno, čistač i osveživač pisoara BIOGIENE uklanja fleke od urina sa pisoara, WC šolja i drugih površina čineći tako, u kombinaciji sa svojim prijatnim mirisom, da toalet izgleda čisto i bezbedno.

Urinski tj. mokracni kamenac u cevima

BIOGIENE čistač i osveživač pisoara ne sadrži biocide ni korozivne i abrazivne supstance koje oštećuju cevi, a svi materijali i komponente odobreni su od Evropske agencije za hemikalije (ECHA). Sredstvo nije toksično za ljude, životinje i okolinu i u potpunosti je usklađeno sa zakonodavstvom Evropske unije i REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu.

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE isporučuje se u biorazgradivom pakovanju zapremine 600 ml (6000 doza) koje može trajati 30, 60 ili 90 dana, u zavisnosti od potreba konkretnog prostora i izabranog podešavanja dispenzera (za uklanjanje neprijatnog mirisa urina preporučuje se intenzivno doziranje tj. podešavanje na 30 dana, dok se za održavanje čistog toaleta preporučuju podešavanja na 60 ili 90 dana).

Sredstvo je dostupno u više različitih mirisa, od kojih su neki intenzivniji i namenjeni toaletima sa velikom frekvencijom.

Šifre

Mediteranska pomorandža (Mediterranean Orange), intenzivan 202411
Žvakaća guma (Bubblegum) 202441

Slični / kompatibilni proizvodi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha za profesionalnu upotrebu, sa svežim i modernim aromama, efikasni u neutralisanju neprijatnih mirisa i ekonomični.

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotskim svojstvima regulišu nivo bakterija koje izazivaju neprijatne mirise uklanjajući čak i miris urina (mokraće).

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta, uklanja urinski kamenac, fleke od urina, miris urina i druge neprijatne...

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Profesionalni dispenzer za osveživač prostora idealan za osvežavanje velikih prostorija, do površine 300 m2 i zapremine 1000 m3, osvežavajućim...

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Profesionalni mirisni osveživači prostora na bazi koncentrovanih mirisnih ulja, za osvežavanje velikih prostorija površine do 300 m2 i zapremine do...

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje izuzetno velikih prostora, direktno ili kroz sistem grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC).

proizvodi

brendovi

sektori