Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE
Kategorije: Držači i dispenzeri

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE
Šifra: 950321

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE je profesionalni dispenzer za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta 24 časa dnevno. U kombinaciji sa odgovarajućim sredstvom, koje u malim količinama automatski i kontinuirano dozira u vodu za redovno ispiranje pisoara i WC šolja (npr. vodokotlić ili dovodne cevi za vodu), ovaj dispenzer rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u odvodnim cevima, fleka od urina na pisoarima i WC šoljama i neprijatnih mirisa u toaletima. Zahvaljujući svojoj biološloj formuli sredstvo rastvara urinski kamenac i druge naslage u cevima, uklanja mrlje od urina na pisoarima i WC šoljama, dok svojim probiotskim svojstvima reguliše nivo bakterija koje izazivaju neprijatne mirise. Istovremeno, sredstvo se raspršuje po prostoriji delujući antibakterijski na sve ostale površine u toaletu, osvežava ga svojim prijatnim mirisom i čini da toalet izgleda čisto i bezbedno.

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE je robustan, izdržljiv i dugotrajan dispenzer koji se lako instalira, jednostavnostavan je za korišćenje i održavanje. Dispenzer se lako montira na zid i može se instalirati tako da dozira sredstvo direktno u rezervoar sa vodom za ispiranje pisoara tj. WC šolje, ili u dovodne cevi za vodu. Takođe, dispenzer poseduje mali ventilator kojim se intenzivira raspršivanje sredstva po toaletu, ima mogućnost zaključavanja i radi na 4 alkalne C5 baterije koje mogu trajati i do 12 meseci.

BIOGIENE dispenzerom se lako upravlja jer poseduje veoma praktičan LCD ekran i jednostavno se programira u zavisnosti od stanja toaleta i željenog efekta. Rad dispenzera se može prilagoditi po broju radnih dana u nedelji, po broju radnih sati u toku jednog dana i po intervalu doziranja sredstva za čišćenje i osvežavanje. Tako, BIOGIENE dispenzer može da radi od ponedeljka do petka, do subote ili svih sedam dana u nedelji, a u toku jednog dana 12, 16 ili svih 24 sata. Osim toga, dispenzer se podešava za jednu od tri dužine trajanja dopune tj. 30, 60 ili 90 dana, od čega zavisi intenzitet doziranja sredstva za čišćenje i osvežavanje (kada je potrebno uklanjanje već prisutnog neprijatnog mirisa urina preporučuje se podešavanje na 30 dana, dok se za održavanje čistog toaleta preporučuju podešavanja na 45 ili 90 dana).

Ovaj sistem, koji čine BIOGIENE dispenzer i BIOGIENE sredstvo za čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta, pogodan je za sve toalete i skoro sve sanitarne elemente, uništava 99,9% bakterija, uklanja već postojeće i vrši prevenciju protiv pojave novih neprijatnih mirisa (posebno mirisa urina).

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE i odgovarajuće sredstvo za čišćenje i osvežavanje u potpunosti su usklađeno sa zakonodavstvom Evropske unije, sa REACH regulativom koja se odnosi na proizvodnju i korišćenje hemijskih supstanci i njihov uticaj na ljude i okolinu i WEEE regulativom koja se odnosi na električni i elektronski otpad, a svi materijali i komponente odobreni su od Evropske agencije za hemikalije (ECHA). Sredstvo ne sadrži biocide ni korozivne i abrazivne supstance koje oštećuju cevi, nije toksično za ljude, životinje i okolinu.

Karakteristike

Boja Bela, Siva, Hrom
Dimenzije (D x Š x V mm) 89,4 x 75 x 193,3
Težina (g) 655

Slični / kompatibilni proizvodi

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora, praktičan, efikasan i ekonomičan, programiranjem se prilagođava potrebama prostora.

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha namenjen neprekidnom osvežavanju prostorija, fleksibilnim režimima rada obezbeđuje optimalni nivo osvežavanja i...

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara, WC šolja i toaleta, rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u cevima, fleka od urina i neprijatnog mirisa mokraće.

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku

Beskontaktni dispenzer za dezinfekciju ruku, WC daske i ostalih dodirnih površina, pomaže u sprečavanju širenja virusa i infekcija unakrsnom...

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Profesionalni dispenzer za osveživač prostora idealan za osvežavanje velikih prostorija, do površine 300 m2 i zapremine 1000 m3, osvežavajućim...

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Profesionalni mirisni osveživači prostora na bazi koncentrovanih mirisnih ulja, za osvežavanje velikih prostorija površine do 300 m2 i zapremine do...

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje izuzetno velikih prostora, direktno ili kroz sistem grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC).

proizvodi

brendovi

sektori