Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Dispenzer za osveživač prostora ATMOS
Kategorije: Držači i dispenzeri

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS Dispenzer za osveživač prostora ATMOS Dispenzer za osveživač prostora ATMOS
Šifra: 99106

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS je profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje prostora velikih površina i zapremina, do 300 m2 i 1000 m3. ATMOS dispenzer mirisa je idealan izbor za osvežavanje vazduha u velikim prostorijama kao što su hotelski holovi, kazina, fitnes sale i teretane, banje, bioskopske sale, kuglane, poslovne zgrade, prodavnice, čekaonice... Njegova inovativna tehnologija nanoraspršivanja omogućava kontinuirano širenje mirisnih ulja kroz vazduh, u obliku suve magle, a integrisani ventilator obezbeđuje ravnomernu distribuciju mirisa u prostoriji. Za izuzetnu funkcionalnost i ekonomičnost ovog uređaja značajano je i veoma fleksibilno podešavanje sa mogućnošću programiranih perioda osvežavanja, opcijama za dane, vikend i sl., kao i podešavanje intenziteta osvežavanja. Dispenzer je veoma tih (ispod 46 dBa), crne je boje i zaključava se. Može se ugraditi na zid ili stajati na podu. Dimenzije dispenzera su 212 x 176 x 85 mm.

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS koristi dopune velikog kapaciteta (450 ml) koje traju i do 90 dana, u zavisnosti od podešenog intenziteta osvežavanja. Dopune sadrže koncentrovana mirisna ulja čiji miris dugo traje zadržavajući svoj intenzitet.

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora, praktičan, efikasan i ekonomičan, programiranjem se prilagođava potrebama prostora.

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha za profesionalnu upotrebu, sa svežim i modernim aromama, efikasni u neutralisanju neprijatnih mirisa i ekonomični.

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha namenjen neprekidnom osvežavanju prostorija, fleksibilnim režimima rada obezbeđuje optimalni nivo osvežavanja i...

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotskim svojstvima regulišu nivo bakterija koje izazivaju neprijatne mirise uklanjajući čak i miris urina (mokraće).

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara, WC šolja i toaleta, rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u cevima, fleka od urina i neprijatnog mirisa mokraće.

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta, uklanja urinski kamenac, fleke od urina, miris urina i druge neprijatne...

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Profesionalni mirisni osveživači prostora na bazi koncentrovanih mirisnih ulja, za osvežavanje velikih prostorija površine do 300 m2 i zapremine do...

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje izuzetno velikih prostora, direktno ili kroz sistem grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC).

proizvodi

brendovi

sektori