Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Mirisni osveživači prostora ATMOS
Kategorije: Održavanje higijene

Mirisni osveživači prostora ATMOS

Mirisni osveživači prostora ATMOS
Šifra: 11401, 11402, 11403, 11404, 11405, 11406, 11413

Mirisni osveživači prostora ATMOS su profesionalni osveživači na bazi koncentrovanih mirisnih ulja, namenjeni upotrebi sa ATMOS dispenzerom za osvežavanje velikih prostorija površine do 300 m2 i zapremine do 1000 m3. ATMOS osveživače karakterišu prijatni mirisi koji dugo traju i pritom zadržavaju svoj intenzitet.

Zapremina ATMOS mirisnih osveživača prostora je 450 ml a trajanje jednog osveživača je do 90 dana, u zavisnosti od izabranog intenziteta osvežavanja.

Mirisni osveživači prostora ATMOS - Regency Garden.jpg

Osveživač REGENCY GARDEN (Vladarev vrt)

Svež, okrepljujući citrusni miris sa gornjim notama bergamota, limuna, mandarine, grejpfruta, limete, nerolija i lavande, srednjim notama ruže, jasmina i cveta pomorandže zagrejanih naznakama karanfilića, i osnovnim notama pačulija, kedra, vetivera, tonke, vanile i suvog citrusa.

11401

Mirisni osveživači prostora ATMOS - Aromatic Indulgence.jpg

Osveživač AROMATIC INDULGENCE (Aromatično uživanje)

Glatki, muževni, drvenasti mirisni akord sa gornjim notama filipinskog limuna, limuna, kadife i crvene jabuke, bogatim srednjim notama kedra i sandalovog drveta omekšanim zavodljivim mirisom tamnog ćilibara, i umirujućim osnovnim notama senzualnog mošusa i pačulija.

11406

Mirisni osveživači prostora ATMOS - White Tea.jpg

Osveživač WHITE TEA (Beli čaj)

Umirujući biljni akord koji počinje finim citrusnim i morskim notama, otvara se osvežavajućim mirisnim notama belog čaja i nežnim notama voćnog jasmina u srcu, i mirisnim notama dragocenog drveta u osnovi.

11403

Mirisni osveživači prostora ATMOS - Radiant Grandeur.jpg

Osveživač RADIANT GRANDEUR (Blistava raskoš)

Mirisni akrod drveta i začina koji počinje notama grejpfruta, crvene pomorandže, mandarine, limuna, limete, bergamota i nane, kombinovanim sa mirisnim notama ljutog muškatnog oraščića, kardamona, cimeta i karanfilića sa zelenim listom, galbanum zelene ljubičice i naznakama voćnih nota jabuke, crne ribizle i šljive. U srcu su note ljiljana, ruže, gardenije, frezije, jasmina, ljubičice i cveta pomorandže, a u osnovi mirisne note kedra, sandalovine, ćilibara, tonke, slatke vanile i mošusa.

11404

Mirisni osveživači prostora ATMOS - Comforting Harmony.jpg

Osveživač COMFORTING HARMONI (Utešna harmonija)

Počinje voćnim dodirom slatke pomorandže, ruma i breskve, u srcu su cvetne note ruže i ljiljana a u osnovi orijentalne note vanile, šećera, kedra, sandalovog drveta i mošusa.

11405

Mirisni osveživači prostora ATMOS - Roasted Coffee.jpg

Osveživač ROASTED COFFEE (Pržena kafa)

Sladak kremasti miris blage kafe sa delikatnim mirisnim notama vanile i suvopečenog pasulja.

11413

Mirisni osveživači prostora ATMOS - Precious Wood.jpg

Osveživač PRECIOUS WOOD (Dragoceno drvo)

Bogat, opojni mirisni akord tikovine, sandalovog drveta, atlaskog kedra i pačulija, uglađen najfinijim notama tonka pasulja sa naznakama duvana, ćilibara i toplih začina.

11402

Slični / kompatibilni proizvodi

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora VisionAir

Digitalni dispenzer za osveživač prostora, praktičan, efikasan i ekonomičan, programiranjem se prilagođava potrebama prostora.

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha VisionAir Maxi

Osveživači vazduha za profesionalnu upotrebu, sa svežim i modernim aromama, efikasni u neutralisanju neprijatnih mirisa i ekonomični.

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha VisionAir 24/7

Dispenzer za osveživač vazduha namenjen neprekidnom osvežavanju prostorija, fleksibilnim režimima rada obezbeđuje optimalni nivo osvežavanja i...

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotikom Biogiene-Air

Osveživači prostora sa probiotskim svojstvima regulišu nivo bakterija koje izazivaju neprijatne mirise uklanjajući čak i miris urina (mokraće).

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Čistač i osveživač pisoara, WC šolja i toaleta, rešava probleme urinskog tj. mokraćnog kamenca u cevima, fleka od urina i neprijatnog mirisa mokraće.

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za čistač i osveživač pisoara BIOGIENE

Dispenzer za automatsko čišćenje i osvežavanje pisoara, WC šolja i toaleta, uklanja urinski kamenac, fleke od urina, miris urina i druge neprijatne...

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Dispenzer za osveživač prostora ATMOS

Profesionalni dispenzer za osveživač prostora idealan za osvežavanje velikih prostorija, do površine 300 m2 i zapremine 1000 m3, osvežavajućim...

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Difuzor mirisa za velike prostore BIG SPACE

Profesionalni difuzor mirisa za osvežavanje izuzetno velikih prostora, direktno ili kroz sistem grejanja, hlađenja i ventilacije (HVAC).

proizvodi

brendovi

sektori