Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica sa dve kese IDEABASE 2
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa dve kese IDEABASE 2
Šifra: IDEABASE 2, 1610
Brend: VDM

Kolica sa dve kese IDEABASE 2 su višenamenska kolica sa plastičnom osnovom i vertikalnom konstrukcijom od nerđajućeg čelika presvučenog slojem rilsana, opremljena držačima za dve kese zapremine 120 litara i veoma pogodna za separaciju otpada pri njegovom sakupljanju.

Lagana i veoma snažna osnova ovih kolica napravljena je od kopolimer polipropilena i opremljena točkićima prečnika 100 mm sa metalnim nosačima, prirodnom gumom i kugličnim ležajevima. Čvrsta vertikalna konstrukcija napravljena od nerđajućeg čelika presvučenog slojem rilsana (materijal izuzetnih karakteristika, na biljnoj osnovi) otporna je na hemijske, toplotne i druge uticaja, veoma je izdržljiva i dugotrajna.

Pored drške za upravljanje kolicima (sastavni deo konstrukcije) i držača kese sa gumenim prstenom za njeno pričvršćivanje (takođe sastavni deo konstrukcije), kolica su opremljena dodatnim držačem kese sa tri plastične kopče za kesu, gumenim nosačem pribora sa drškom (metle, četke...) i plastičnim poklopcem za kesu (opciono). Dimenzije kolica su 83 x 52 x 105 (D x Š x V, cm).

Kolica IDEABASE 2 ispunjavaju uslove standarda HACCP.

Šifre

Kolica IDEABASE 2
Poklopac 1610

Slični / kompatibilni proizvodi

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i pokretljiva kolica za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina.

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, cediljkom za mop sa resama (opciono) i rotirajućom...

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe za razdvajanje čiste vode od oceđene prljave vode, veoma funkcionalna, malih dimenzija, odličan su izbor za HORECA...

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina, sklopiva, od hromiranog čelika, sa cediljkom sa valjcima za snažno ceđenje krpa od mikrofibera i krpa uopšte.

Kolica sa kesom ili vrećom

Kolica sa kesom ili vrećom

Kolica sa kesom ili vrećom za nošenje jedne ili više plastičnih kesa ili platnenih vreća za sakupljanje otpada, prljavog veša i slično. (više modela)

Kanta za otpatke sa pedalom FORMULA

Kanta za otpatke sa pedalom FORMULA

Kanta za otpatke sa pedalom za otvaranje, zapremine 90, 70, 45 ili 30 litara, sa poklopcem u više boja, praktična i funkcionalna, higijenski...

proizvodi

brendovi

sektori