Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica sa kesom ili vrećom
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica sa kesom ili vrećom

Kolica sa kesom ili vrećom
Šifra: HE, BIOSTEEL X, SA/X, XE 2.50.80, X 2.50.80, ...
Brend: VDM

Kolica sa kesom ili vrećom su čvrsta i pokretljiva kolica čija je osnovna uloga nošenje jedne ili više plastičnih kesa (uglavnom za sakupljanje, separaciju i transportovanje različitih vrsta otpada) ili platnenih vreća (za prikupljanje i transportovanje prljavog veša i slično) zapremine 120 ili 230 litara.

Linija kolica sa kesom sastoji se od više modela koji se međusobno razlikuju po materijalu od kojeg su napravljena, konstrukciji, načinu pričvršćivanja kesa i broju kesa koje nose, ali i po veličini točkića, prisustvu plastičnog poklopca sa ručnim ili nožnim upravljanjem i drugim karakteristikama.

Kolica sa kesom i velikim točkićima HE

Kolica sa kesom HE

Hromirana metalna kolica opremljena držačem kese sa tri plastične kopče za njeno pričvršćivanje i dva točkića prečnika 200 mm sa fiksnim položajem, pogodna za korišćenje i van objekata kao i za upotrebu u prisustvu stepenica. Dimenzije ovih kolica su 55 x 52 x 93 (D x Š x V, cm).

HE

Prohromska kolica sa platnenom vrećom BIOSTEEL X

Kolica sa vrećom BIOSTEEL X

Kolica sa "X" konstrukcijom od nerđajućeg čelika (prohroma), sklopiva, opremljena platnenom vrećom zapremine 230 litara, četiri točkića prečnika 80 mm i plastičnim odbojnicima. Dimenzije kolica su 53 x 50 x 104 (D x Š x V, cm).

BIOSTEEL X

Hromirana metalna kolica sa kesom SA/X

Kolica sa kesom SA/X

Sklopiva kolica sa hromiranom metalnom "X" konstrukcijom i držačem kese, 3 plastične kopče za pričvršćivanje kese i četiri točkića prečnika 80 mm. Dimenzije rasklopljenih kolica su 53 x 50 x 104 (D x Š x V, cm).

SA/X

Sklopiva metalna kolica sa kesom XE

Kolica sa kesom XE

Kolica na sklapanje sa "X" konstrukcijom od hromiranog metala, opremljena držačem kese sa gumenim prstenom za pričvršćivanje kese i četiri točkića prečnika 80 mm. Opciono, ova kolica mogu biti opremljena metalnom korpom i/ili metalnom kutijom (prikazane na slici) koje se kače na konstrukciju. Dimenzije kolica bez opcionih elemenata su 53 x 50 x 104 (D x Š x V, cm).

Kolica XE 2.50.80
Metalna korpa 1667
Metalna kutija 1730

Kolica sa kesom i poklopcem X

Kolica sa kesom X

Kolica sa hromiranom metalnom "X" konstrukcijom na sklapanje, držačem kese sa gumenim prstenom, plastičnim poklopcem crvene boje i točkićima prečnika 80 mm. Dimenzije ovih kolica u rasklopljenom stanju su 53 x 50 x 104 (D x Š x V, cm).

X 2.50.80

Hromirana kolica sa kesom SA/XT

Kolica sa kesom SA/XT

Sklopiva kolica sa hromiranom metalnom "X" konstrukcijom, držačem kese sa gumenim prstenom za njeno pričvršćivanje i četiri točkića prečnika 80 mm. Opciono, ova kolica mogu biti opremljena i plastičnim poklopcem crvene boje. Dimenzije kolica su 53 x 50 x 104 (D x Š x V, cm).

Kolica SA/XT
Poklopac 1610

Metalna kolica sa kesom i poklopcem  L

Kolica sa kesom L

Kolica sa konstrukcijom od hromiranog metala opremljena držačem kese sa gumenim prstenom za pričvršćivanje kese, plastičnim poklopcem crvene boje i četiri točkića prečnika 80 mm sa PVC odbojnicima. Dimenzije ovih kolica su 50 x 44 x 102 (D x Š x V, cm).

L 1.50.80

Kolica sa kesom i poklopcem na pedalu L-PED

Kolica sa kesom L-PED

Hromirana metalna kolica opremljena držačem kese sa gumenim prstenom, crvenim plastičnim poklopcem sa mehanizmom za nožno upravljanje (otvara se pritiskom na pedalu) i točkićima prečnika 80 mm sa PVC odbojnicima. Dimenzije ovih kolica su 50 x 44 x 102 (D x Š x V, cm).

L 1.50.80-PED

Hromirana metalna kolica sa tri kese JOKER TRIO

Kolica sa tri kese JOKER TRIO

Kompaktna kolica velikog kapaciteta sa hromiranom metalnom konstrukcijom, opremljena jednim duplim (2 x 120 L) i jednim standardnim držačem kese (ukupno 3 x 120 L), devet kopči za pričvršćivanje kesa i četiri točkića prečnika 100 mm sa PVC odbojnicima. Dimenzije kolica su 115 x 50 x 106 (D x Š x V, cm).

JOKER TRIO

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa plastičnom osnovom i vertikalnom konstrukcijom od nerđajućeg čelika presvučenog Rilsanom, sa drškom za upravljanje kolicima i držačem kese sa gumenim prstenom, dodatnim držačem kese sa tri plastične kopče, gumenim nosačem pribora sa drškom (metle, četke...) i točkićima prečnika 100 mm. Opciono, ova kolica mogu biti opremljena i plastičnim poklopcem crvene boje (na slici). Dimenzije kolica su 83 x 52 x 105 (D x Š x V, cm). (detaljnije)

Kolica IDEABASE 2
Poklopac 1610

Kolica sa tri kese IDEABASE 3

Kolica sa tri kese IDEABASE 3

Kolica sa plastičnom osnovom i vertikalnom konstrukcijom od Rilsanom presvučenog nerđajućeg čelika, opremljena jednim duplim i jednim standardnim držačem kese sa kopčama za kesu, gumenim nosačem za pribor sa drškom (metle, četke...) i točkićima prečnika 100 mm. Dimenzije kolica su 83 x 52 x 105 (D x Š x V, cm).

IDEABASE 3

Slični / kompatibilni proizvodi

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i pokretljiva kolica za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina.

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, cediljkom za mop sa resama (opciono) i rotirajućom...

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe za razdvajanje čiste vode od oceđene prljave vode, veoma funkcionalna, malih dimenzija, odličan su izbor za HORECA...

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina, sklopiva, od hromiranog čelika, sa cediljkom sa valjcima za snažno ceđenje krpa od mikrofibera i krpa uopšte.

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa dve kese, sa plastičnom osnovom i vertikalnom konstrukcijom od nerđajućeg čelika presvučenog slojem Rilsana, pogodna za separaciju otpada...

Kanta za otpatke sa pedalom FORMULA

Kanta za otpatke sa pedalom FORMULA

Kanta za otpatke sa pedalom za otvaranje, zapremine 90, 70, 45 ili 30 litara, sa poklopcem u više boja, praktična i funkcionalna, higijenski...

Profesionalna kolica za čišćenje MXTOP

Profesionalna kolica za čišćenje MXTOP

Višenamenska profesionalna kolica za čišćenje zatvorenog tipa, modularna i prilagodljiva, ergonomična, kompaktna i stabilna pri punom opterećenju.

Kolica za čišćenje sa antimikrobnom zaštitom DMX

Kolica za čišćenje sa antimikrobnom zaštitom DMX

Kolica za čišćenje sa Microban® antimikrobnom zaštitom uvek izgledaju uredno, duže ostaju čista i sveža, lakše se održavaju i smanjuju rizik od...

Kolica za čišćenje IDEAPLUS

Kolica za čišćenje IDEAPLUS

Izuzetno funkcionalna kolica za čišćenje malih dimenzija, snažna, čvrsta i stabilna, opremljena za efikasno čišćenje različitih okruženja u jednom...

Višenamenska kolica za čišćenje IDEATOP

Višenamenska kolica za čišćenje IDEATOP

Linija višenamenskih kolica za čišćenje nudi veliki kapacitet na malom prostoru, odličnu pokretljivost, ergonomski dizajn i praktična rešenja za...

Beskontaktna kanta za otpatke SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktna kanta za otpatke SOAVEX PROFESSIONAL

Beskontaktna kanta za otpatke omogućava beskontaktno odlaganje upotrebljenih papirnih ubrusa, skriva ih od pogleda i doprinosi utisku urednog i...

proizvodi

brendovi

sektori