Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Gel pasta za ruke Manipulite
Kategorije: Higijena ruku

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke Manipulite Gel pasta za ruke Manipulite Gel pasta za ruke Manipulite
Šifra: 00502, 00791
Brend: Nettuno

Gel pasta za ruke Manipulite je univerzalna pasta za pranje ruku zaprljanih teško perivim nečistoćama kao što su masnoća, mašinsko i motorno ulje, maziva, bitumen, sveža farba, emajl, silikon, rđa, lepak, smola i sl. Ova pasta za ruke kompleksnog hemijskog sastava sadrži na dodir neosetne granule vulkanske lave koje ne štete koži i uspešno razaraju i najtvrdokornije nečistoće, dok ekstrakti kore citrusa u njenom sastavu povećavaju njenu moć odmašćivanja ne narušavajući joj prirodnu pH vrednost (pH 6,75).

Video prezentacija upotrebe Manipulite gel paste za ruke

Manipulite gel pasta za ruke dostupna je u T-Box dispenzeru sa pumpicom zapremine 5000 ml, ili u T-Bag kesi zapremine 3000 ml kao dopuna za dispenzer T-Box i zidni dispenzer T-Big. Pakovanje paste od 3000 ml sadrži 769 doza za pranje ruku, dok pakovanje od 5000 ml sadrži 1176 doza.

Šifre

T-Box dispenzer sa pumpicom 5000 ml 00502
T-Bag kesa 3000 ml (dopuna) 00791

Slični / kompatibilni proizvodi

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku, ne izaziva iritacije kože, efikasno uklanja masnoće, ulja, farbu, silikon, rđu, lepak, smolu, odlična za mehaničare i slične...

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel, robustan i izdržljiv, velikog kapaciteta, u radnom veku isporučuje najmanje 50,000 doza paste ili gela za pranje ruku.

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare omogućava veoma efikasnu dezinfikuju ruku, čime obezbeđuje da ruke ostanu čiste, bez štetnih...

Abrazivne vlažne maramice SENDY

Abrazivne vlažne maramice SENDY

Abrazivne vlažne maramice od netkanog materijala, za uklanjanje masnoće, mašinskog ulja, boje, silikona, lepka, smole i sličnih nečistoća sa ruku.

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku od farbe, emajla, katrana, lepka i smole, sa proteinom iz vlakna prirodne svile koji hidrira kožu i čini je mekom i svilenkastom.

Zidni dispenzer za pastu i gel T-Duck

Zidni dispenzer za pastu i gel T-Duck

Zidni dispenzer za pastu i gel za pranje, čišćenje i negu ruku, jednostavan, praktičan i higijenski bezbedan, može se aktivirati podlakticom.

proizvodi

brendovi

sektori