Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Gel za čišćenje ruku La Rossa
Kategorije: Higijena ruku

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku La Rossa Gel za čišćenje ruku La Rossa Gel za čišćenje ruku La Rossa
Šifra: 00588, 00788
Brend: Nettuno

Gel za čišćenje ruku La Rossa je veoma efikasno sredstvo za čišćenje ruku od farbe, emajla, katrana, lepka i smole. Pored mikrogranula od kamena vulkanske lave, koje deluju abrazivno uklanjajući i najupornije nečistoće, u sastavu ovog gela za čišćenje ruku nalazi se i sericin, plemeniti protein koji prekriva vlakna prirodne svile, štiti ih i neguje. Prilikom pranja La Rossa gelom sericin na rukama stvara zaštitni sloj koji hidrira kožu, održava je mekom, glatkom i svilenkastom, čemu doprinosi i pH vrednost gela (pH 6.5 +/- 0.5).

Video prezentacija upotrebe La Rossa gela za čišćenje za ruku

La Rossa gel za čišćenje ruku dostupan je u T-Box dispenzeru sa pumpicom zapremine 3000 ml, kao i u T-Bag kesi zapremine 3000 ml kao dopuna za dispenzer T-Box i zidni dispenzer T-Big. Pakovanje gela od 3000 ml sadrži 770 doza za čišćenje ruku.

Šifre

T-Box dispenzer sa pumpicom 3000 ml 00588
T-Bag kesa 3000 ml (dopuna) 00788

Slični / kompatibilni proizvodi

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku, ne izaziva iritacije kože, efikasno uklanja masnoće, ulja, farbu, silikon, rđu, lepak, smolu, odlična za mehaničare i slične...

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel, robustan i izdržljiv, velikog kapaciteta, u radnom veku isporučuje najmanje 50,000 doza paste ili gela za pranje ruku.

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare omogućava veoma efikasnu dezinfikuju ruku, čime obezbeđuje da ruke ostanu čiste, bez štetnih...

Abrazivne vlažne maramice SENDY

Abrazivne vlažne maramice SENDY

Abrazivne vlažne maramice od netkanog materijala, za uklanjanje masnoće, mašinskog ulja, boje, silikona, lepka, smole i sličnih nečistoća sa ruku.

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke zaprljane teško perivim nešistoćama (masnoća, ulje, farba, smola...), sadrži neosetne granule vulkanske lave i ekstakte kore...

Zidni dispenzer za pastu i gel T-Duck

Zidni dispenzer za pastu i gel T-Duck

Zidni dispenzer za pastu i gel za pranje, čišćenje i negu ruku, jednostavan, praktičan i higijenski bezbedan, može se aktivirati podlakticom.

proizvodi

brendovi

sektori