Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Pasta za pranje ruku MacroCream
Kategorije: Higijena ruku

Pasta za pranje ruku MacroCream

Pasta za pranje ruku MacroCream Pasta za pranje ruku MacroCream Pasta za pranje ruku MacroCream Pasta za pranje ruku MacroCream
Šifra: 00320, 00790
Brend: Nettuno

Pasta za pranje ruku MacroCream je gusto kremasto sredstvo za pranje ruku, prijatnog mirisa, sa jedinstvenom kombinacijom sastojaka koji izuzetno efikasno uklanjaju sve vrste nečistoća delujući blago na kožu ruku. Ova pasta ne sadrži rastvarače i druge supstance štetne za kožu, ne izaziva iritacije kože, a njena pH vrednost (pH 5,5) dozvoljava njeno često košišćenje bez negativnih posledica. Zahvaljujući svom hemijskom sastavu i mikro granulama biljnog porekla koje deluju abrazivno, MacroCream pasta za ruke veoma uspešno sa ruku uklanja i najupornije nečistoće poput masnoće, ulja, maziva, bitumena, sveže farbe, silikona, rđe, lepka, smole i drugih, što je čini odličnim izborom za mehaničare, vulkanizere, metalostrugare, putare, farbare, za radnike u livnicama, alatnicama, kovačnicama, rafinerijama i sl.

Video prezentacija upotrebe MacroCream paste za pranje ruku

MacroCream pasta za pranje ruku dostupna je u T-Box dispenzeru sa pumpicom zapremine 3000 ml, ili u T-Bag kesi zapremine 3000 ml kao dopuna za dispenzer T-Box i zidni dispenzer T-Big. Pakovanje paste od 3000 ml sadrži 706 doza za pranje ruku.

Šifre

T-Box dispenzer sa pumpicom 3000 ml 00320
T-Bag kesa 3000 ml (dopuna) 00790

Slični / kompatibilni proizvodi

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel T-big

Zidni dispenzer za pastu i gel, robustan i izdržljiv, velikog kapaciteta, u radnom veku isporučuje najmanje 50,000 doza paste ili gela za pranje ruku.

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare

Gel za dezinfekciju ruku i hidrataciju VisionCare omogućava veoma efikasnu dezinfikuju ruku, čime obezbeđuje da ruke ostanu čiste, bez štetnih...

Abrazivne vlažne maramice SENDY

Abrazivne vlažne maramice SENDY

Abrazivne vlažne maramice od netkanog materijala, za uklanjanje masnoće, mašinskog ulja, boje, silikona, lepka, smole i sličnih nečistoća sa ruku.

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke Manipulite

Gel pasta za ruke zaprljane teško perivim nešistoćama (masnoća, ulje, farba, smola...), sadrži neosetne granule vulkanske lave i ekstakte kore...

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku La Rossa

Gel za čišćenje ruku od farbe, emajla, katrana, lepka i smole, sa proteinom iz vlakna prirodne svile koji hidrira kožu i čini je mekom i svilenkastom.

Zidni dispenzer za pastu i gel T-Duck

Zidni dispenzer za pastu i gel T-Duck

Zidni dispenzer za pastu i gel za pranje, čišćenje i negu ruku, jednostavan, praktičan i higijenski bezbedan, može se aktivirati podlakticom.

proizvodi

brendovi

sektori