Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI
Kategorije: Kolica, kofe

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI
Šifra: Alex Combi
Brend: VDM

Kofa za čišćenje sa točkićima i valjcima ALEX COMBI je kofa sa posudom zapremine 20 litara i filterom na dnu, koju je dodatnom kofom zapremine 12 litara moguće podeliti na dva dela i tako razdvojiti čistu vodu sa sredstvom za čišćenje od oceđene prljave vode. Kofa je opremljena mehanizmom od nerđajućeg čelika i dva integrisana elastična valjka za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama, kojima se upravlja nožno (bez savijanja). Točkići većih dimenzija, prečnika 80 mm, i njihov istureni položaj obezbeđuju ovoj kofi veliku stabilnost i pokretljivost.

Kofa za čišćenje ALEX COMBI napravljena je od kvalitetne i izdržljive plastike, crvene je boje, a na njenim bočnim stranama nalazi se znak upozorenja na mokar i klizav pod.

Dimenzije kofe su 52 x 40 x 55 (D x Š x V, cm).

Slični / kompatibilni proizvodi

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima, sa ili bez cediljke za mop, pogodne za čišćenje podova manjih površina, kompaktne, stabilne i pokretljive.

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima, kompaktna, lako prenosiva i veoma funkcionalna, zapremine 18 litara, sa više modela cediljke za mop.

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i pokretljiva kolica za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina.

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, cediljkom za mop sa resama (opciono) i rotirajućom...

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe za razdvajanje čiste vode od oceđene prljave vode, veoma funkcionalna, malih dimenzija, odličan su izbor za HORECA...

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina, sklopiva, od hromiranog čelika, sa cediljkom sa valjcima za snažno ceđenje krpa od mikrofibera i krpa uopšte.

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova je profesionalni sistem za održavanje higijene podnih površina specijalno dizajniran za sprečavanje...

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop sa resama (špageti mop), jednodelne ili dvodelne, čvrste i izdržljive, namenjene za profesionalno čišćenje podova manjih...

proizvodi

brendovi

sektori