Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kofe za čišćenje sa točkićima
Kategorije: Kolica, kofe

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima
Šifra: ALEX 1A+P, ALEX 1G+P, ALEX 1R+P, ALEX 1V+P, ...
Brend: VDM

Kofe za čišćenje sa točkićima pogodne su za svakodnevno čišćenje podova manjih površina. Ove kofe napravljene su od kvalitetne plastike otporne na udarce i konstruisane tako da izdrže veliki pritisak prilikom ceđenja mopa. Njihova kompaktnost i neke posebne karakteristike, poput patentiranog sistema spajanja točkića i njihovog isturenog položaja, obezbeđuju im odličnu stabilnost i pokretljivost. Takođe, točkići se veoma lako uklanjaju i ponovo montiraju, a kofe se nakon toga mogu slagati jedna u drugu što značajno olakšava njihovo skladištenje ili transportovanje. Na bočnim stranama većine modela nalazi se znak upozorenja na opasnost od klizavog poda.

Liniju kofa za čišćenje sa točkićima predstavlja više različitih modela, kao i više varijanti svakog modela (varijabilna zapremina posude, veličina točkića ili opremljenost cediljkom za mop).

Plastična kofa za čišćenje podova Alex 1

Kofa za čišćenje Alex 1

Plastična kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara, opremljena točkićima prečnika 80 mm, sa ili bez cediljke za mopove sa resama (špageti mopove). Dimenzije kofe su 52 x 40 x 82 (D x Š x V, cm) i može biti plave, žute, crvene ili zelene boje.

  Sa cediljkom Bez cediljke
Plava ALEX 1A+P ALEX 1A S/P
Žuta ALEX 1G+P ALEX 1G S/P
Crvena ALEX 1R+P ALEX 1R S/P
Zelena ALEX 1V+P ALEX 1V S/P

Plastična kofa za čišćenje poda Alex 2

Kofa za čišćenje Alex 2

Plastična kofa sa posudom zapremine 20 litara, opremljena jednom dodatnom kofom zapremine 12 litara, točkićima prečnika 80 mm i cediljkom za mopove sa resama (opciono). Dimenzije kofe su 52 x 40 x 82 (D x Š x V, cm) i može biti crvene, plave, zelene ili žute boje.

  Sa cediljkom Bez cediljke
Plava ALEX 2A+P ALEX 2A S/P
Žuta ALEX 2G+P ALEX 2G S/P
Crvena ALEX 2R+P ALEX 2R S/P
Zelena ALEX 2V+P ALEX 2V S/P

Kofa za čišćenje sa valjcima Alex Combi

Kofa sa valjcima Alex Combi

Kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara (sa filterom na dnu) i dodatnom kofom zapremine 12 litara, opremljena sa dva integrisana elastična valjka za ceđenje klasičnih i špageti mopova (sa resama), mehanizmom od nerđajućeg čelika za nožno upravljanje valjcima (bez savijanja) i točkićima prečnika 80 mm. Dimenzije kofe su 52 x 40 x 55 (D x Š x V, cm) i standardno je crvene boje. (detaljnije)

Šifra Alex Combi

Plastična kofa za čišćenje MAC

Kofa sa točkićima MAC

Plastična kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara, opremljena cediljkom za mopove sa resama (opciono) i točkićima prečnika 50 mm ili 80 mm. Dimenzije kofe su 40 x 35 (D x Š, cm), a visina je 75 cm tj. 80 cm (sa manjim i većim točkićima). Standardne boje su crvena, plava, zelena ili žuta.

  Sa cediljkom Bez cediljke
  Točkići prečnika 50 mm
Plava MAC 50A+P MAC 50A S/P
Žuta MAC 50G+P MAC 50G S/P
Crvena MAC 50R+P MAC 50R S/P
Zelena MAC 50V+P MAC 50V S/P
  Točkići prečnika 80 mm
Plava MAC 80A+P MAC 80A S/P
Žuta MAC 80G+P MAC 80G S/P
Crvena MAC 80R+P MAC 80R S/P
Zelena MAC 80V+P MAC 80V S/P

Kofa za profesionalno čišćenje MACTOP50

Kofa sa točkićima MACTOP50

Kofa za profesionalno čišćenje u malim prostorima, sa posudom zapremine 18 litara, točkićima prečnika 50 mm i cediljkom za mop (opciono) - cediljkom za mop sa resama, cediljkom sa valjkom za poluprofesionalnu upotrebu ili ELPAROLL cediljkom sa valjkom i mehanizmom od nerđajućeg čelika. Dimenzije ove kofe su 40 x 35 x 75 (D x Š x V, cm) a standardna boja crvena. (detaljnije)

Cediljka za mop sa resama MACTOP50 +P
Cediljka sa valjkom MACTOP50 +4601
ELPAROLL cediljka MACTOP50 +E
Bez cediljke MACTOP50 S/P

Kofa za profesionalno čišćenje MACTOP50D

Kofa sa točkićima MACTOP50D

Kofa za profesionalno čišćenje podova sa posudom zapremine 18 litara, opremljena dodatnom kofom zapremine 8 litara, četiri točkića prečnika 50 mm i izabranim modelom cediljke za mop (opciono) - cediljkom za mop sa resama, cediljkom sa valjkom za poluprofesionalnu upotrebu ili ELPAROLL cediljkom sa valjkom i mehanizmom od nerđajućeg čelika. Dimenzije ove kofe su 65 x 35 x 75 (D x Š x V, cm) i standardno je crvene boje. (detaljnije)

Cediljka za mop sa resama MACTOP50D +P
Cediljka sa valjkom MACTOP50D +4601
ELPAROLL cediljka MACTOP50D +E
Bez cediljke MACTOP50 S/P

Kofa za čišćenje sa točkićima MAC ROLL

Kofa sa točkićima MAC ROLL

Kofa za čišćenje podova sa posudom zapremine 20 litara, točkićima prečnika 50 mm i plastičnom cediljkom za mop za poluprofesionalnu upotrebu (opciono). Dimenzije kofe su 45 x 32 x 60 (D x Š x V, cm) a standardna boja je plava.

Sa cediljkom Bez cediljke
4600 4600 S/P

Kofa za čišćenje sa dodatnom kofom MAC ROLL DUO

Kofa sa točkićima MAC ROLL DUO

Kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara i dodatnom kofom zapremine 9 litara, opremljena točkićima prečnika 50 mm i plastičnom cediljkom za mop za poluprofesionalnu upotrebu (opciono). Dimenzije kofe su 45 x 32 x 60 (D x Š x V, cm) i standardno je plave boje.

Sa cediljkom Bez cediljke
4630 4630 S/P

Slični / kompatibilni proizvodi

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara (10 + 10), valjcima za ceđenje mopova i mehanizmom od nerđajućeg čelika za nožno upravljanje valjcima.

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima, kompaktna, lako prenosiva i veoma funkcionalna, zapremine 18 litara, sa više modela cediljke za mop.

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i pokretljiva kolica za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina.

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, cediljkom za mop sa resama (opciono) i rotirajućom...

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe za razdvajanje čiste vode od oceđene prljave vode, veoma funkcionalna, malih dimenzija, odličan su izbor za HORECA...

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina, sklopiva, od hromiranog čelika, sa cediljkom sa valjcima za snažno ceđenje krpa od mikrofibera i krpa uopšte.

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova je profesionalni sistem za održavanje higijene podnih površina specijalno dizajniran za sprečavanje...

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop

Kofe sa cediljkom za mop sa resama (špageti mop), jednodelne ili dvodelne, čvrste i izdržljive, namenjene za profesionalno čišćenje podova manjih...

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi) su najčešće korišćeni mopovi za čišćenje podova, pre svega zbog svoje efikasnosti, jednostavnog korišćenja i...

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama sastoji se od mopa sa dugim pamučnim resama, držača mopa i dvodelne hromirane metalne drške prečnika 22 mm i dužine 145 cm.

proizvodi

brendovi

sektori