Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje sa jednom kofom
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje sa jednom kofom

Kolica za čišćenje sa jednom kofom
Šifra: SKY 1.15, SKY 1.15 S/P, SKY 1.25, SKY 1.25 ...
Brend: VDM

Kolica za čišćenje sa jednom kofom su praktična, kompaktna i lako pokretljiva kolica pogodna za svakodnevno čišćenje podova manjih i srednje velikih površina. Konstrukcija ovih kolica, bilo da je metalna (hromirana) ili plastična, obezbeđuje im maksimalnu čvrstinu, stabilnost i funkcionalnost. Plastične kofe u sastavu ovih kolica napravljene su od izdržljivog materijala otpornog na udarce, opremljene su drškom radi lakšeg rukovanja i lako se sa kolica uklanjaju i na njih vraćaju. Točkići su većih dimenzija, rotiraju se 360o i ne ostavljaju tragove na podlozi.

Linija kolica za čišćenje sa jednom kofom sastoji se od više modela različitih po konstrukciji, materijalu od koga su izrađena i drugim karakteristikama, ali i više varijanti svakog modela koje se uglavnom razlikuju po zapremini kofe, veličini točkića i opremljenosti cediljkom za mop.

Plastična kolica za čišćenje sa jednom kofom SKY

Kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, opremljena točkićima prečnika 80 mm koji se mogu demontirati i cediljkom za mop sa resama (opciono). Na zadnjoj strani ovih kolica nalazi se praktična polica u koju se mogu smestiti hemijska sredstva i pribor za čišćenje, ili dodatna mala kofa zapremine 4 litara (ne pripada kompletu). Kolica su napravljenih od veoma izdržljive livene plastike ojačane staklenim vlaknima, plave su boje i dimenzija 55 x 46 x 88 (D x Š x V, cm). (detaljnije)

Sa cediljkom Bez cediljke
Kofa 15 L SKY 1.15 SKY 1.15 S/P
Kofa 25 L SKY 1.25 SKY 1.25 S/P

Plastična kolica za čišćenje sa drškom SKY MP

Kolica za čišćenje SKY MP

Plastična kolica sa kofom zapremine 15 ili 25 litara opremljena rotirajućom plastičnom drškom sa 5 položaja koja olakšava upravljanje kolicima, točkićima prečnika 80 mm i cediljkom za mop sa resama (opciono). Sa zadnje strane kolica nalazi se polica pogodna za hemijska sredstva i pomoćni pribor za čišćenje, u koju se takođe može smestiti odgovarajuća dodatna kofa zapremine 4 litara (ne pripada kompletu). Ova kolica izlivena su od izuzetno izdržljive plastike ojačane velikim procentom staklenih vlakana, plave su boje i dimenzija 55 x 46 x 88 (D x Š x V, cm). (detaljnije)

Sa cediljkom Bez cediljke
Kofa 15 L SKY 1.15 MP SKY 1.15 MP S/P
Kofa 25 L SKY 1.25 MP SKY 1.25 MP S/P

Hromirana kolica za čišćenje SA

Kolica za čišćenje SA

Hromirana kolica za čišćenje opremljena kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm sa plastičnim odbojnicima i cediljkom za mop sa resama (opciono). Metalna hromirana konstrukcija čini ova kolica veoma čvrstim i dugotrajnim, ali i jednostavnim za održavanje. Dimenzije kolica su 48 x 38 x 90 (D x Š x V, cm) a standardna boja cevena.

Sa cediljkom Bez cediljke
Kofa 15 L SA 1.15.80 SA 1.15.80 S/P
Kofa 25 L SA 1.25.80 SA 1.25.80 S/P

Kolica za čišćenje sa hromiranom konstrukcijom SE

Kolica za čišćenje SE

Kolica sa hromiranom metalnom konstrukcijom, čvrstom i jednostavnom za održavanje, koja se može rasklopiti radi lakšeg transportovanja ili skladištenja. Kolica su opremljena kofom zapremine 25 litara, točkićima čiji je prečnik 80 mm, PVC odbojnicima i cediljkom za mop sa resama (opciono). Dimenzije kolica su 48 x 38 x 90 (D x Š x V, cm) i standardno su cevene boje.

Sa cediljkom Bez cediljke
SE 1.25.80 SE 1.25.80 S/P

Hromirana kolica za čišćenje sa visokom drškom SJ

Kolica za čišćenje SJ

Kolica za čišćenje sa hromiranom metalnom konstrukcijom, jednodelnom (zavarenom) i veoma čvrstom, sa montažnom visokom drškom za lakše upravljanje kolicima. Ova kolica opremljena su kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, PVC odbojnicima, metalnom korpom za nošenje hemije i pribora za čišćenje i cediljkom za mop sa resama (opciono). Standardna boja je crvena a dimenzije kolica su 48 x 38 x 96 (D x Š x V, cm).

Sa cediljkom Bez cediljke
Kofa 15 L SJ 1.15.80 SJ 1.15.80 S/P
Kofa 25 L SJ 1.25.80 SJ 1.25.80 S/P

Sklopiva hromirana kolica za čišćenje MINIMAX 1

Kolica za čišćenje MINIMAX 1

Kolica za čišćenje sa hromiranom metalnom konstrukcijom na sklapanje, stabilna i veoma funkcionalna, jednostavna za održavanje, transportovanje i skladištenje. Kolica su opremljena kofom zapremine 25 litara, plastičnom policom na dnu, četiri točkića prečnika 80 mm, PVC odbojnicima i cediljkom za mop sa resama (opciono). Dimenzije kolica su 55 x 45 x 97 (D x Š x V, cm) i standardno su crvene boje.

Sa cediljkom Bez cediljke
MINIMAX 1 MINIMAX 1 S/P

Kolica za čišćenje na neravnim površinama CP 2600

Kolica za čišćenje CP 2600

Kolica sa metalnom hromiranom konstrukcijom bez točkića, posebno pogodna za čišćenje na neravnim površinama. Kolica su opremljena metalnom drškom za nošenje, kofom zapremine 12 litara i dva integrisana elastična valjka sa nožnim upravljanjem (bez savijanja) za ceđenje klasičnih mopovima i mopovima sa resama (špageti mopovi). Dimenzije ovih kolica su 40 x 39 x 40 (D x Š x V, cm) a boja crvena.

Šifra CP 2600

Slični / kompatibilni proizvodi

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima

Kofe za čišćenje sa točkićima, sa ili bez cediljke za mop, pogodne za čišćenje podova manjih površina, kompaktne, stabilne i pokretljive.

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa valjcima ALEX COMBI

Kofa za čišćenje sa posudom zapremine 20 litara (10 + 10), valjcima za ceđenje mopova i mehanizmom od nerđajućeg čelika za nožno upravljanje valjcima.

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima MACTOP50

Kofa za čišćenje u malim prostorima, kompaktna, lako prenosiva i veoma funkcionalna, zapremine 18 litara, sa više modela cediljke za mop.

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje SKY

Plastična kolica za čišćenje sa kofom zapremine 15 ili 25 litara, točkićima prečnika 80 mm, cediljkom za mop sa resama (opciono) i rotirajućom...

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe

Kolica za čišćenje sa dve kofe za razdvajanje čiste vode od oceđene prljave vode, veoma funkcionalna, malih dimenzija, odličan su izbor za HORECA...

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina MINITROL 15

Kolica za čišćenje vertikalnih površina, sklopiva, od hromiranog čelika, sa cediljkom sa valjcima za snažno ceđenje krpa od mikrofibera i krpa uopšte.

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova

Beskontaktni mop sistem za čišćenje podova je profesionalni sistem za održavanje higijene podnih površina specijalno dizajniran za sprečavanje...

Kolica sa kesom ili vrećom

Kolica sa kesom ili vrećom

Kolica sa kesom ili vrećom za nošenje jedne ili više plastičnih kesa ili platnenih vreća za sakupljanje otpada, prljavog veša i slično. (više modela)

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa dve kese IDEABASE 2

Kolica sa dve kese, sa plastičnom osnovom i vertikalnom konstrukcijom od nerđajućeg čelika presvučenog slojem Rilsana, pogodna za separaciju otpada...

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi)

Mopovi sa resama (špageti mopovi) su najčešće korišćeni mopovi za čišćenje podova, pre svega zbog svoje efikasnosti, jednostavnog korišćenja i...

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama

Komplet mop sa resama sastoji se od mopa sa dugim pamučnim resama, držača mopa i dvodelne hromirane metalne drške prečika 22 mm i dužine 145 cm.

Profesionalna kolica za čišćenje MXTOP

Profesionalna kolica za čišćenje MXTOP

Višenamenska profesionalna kolica za čišćenje zatvorenog tipa, modularna i prilagodljiva, ergonomična, kompaktna i stabilna pri punom opterećenju.

Kolica za čišćenje sa antimikrobnom zaštitom DMX

Kolica za čišćenje sa antimikrobnom zaštitom DMX

Kolica za čišćenje sa Microban® antimikrobnom zaštitom uvek izgledaju uredno, duže ostaju čista i sveža, lakše se održavaju i smanjuju rizik od...

Kolica za čišćenje IDEAPLUS

Kolica za čišćenje IDEAPLUS

Izuzetno funkcionalna kolica za čišćenje malih dimenzija, snažna, čvrsta i stabilna, opremljena za efikasno čišćenje različitih okruženja u jednom...

Višenamenska kolica za čišćenje IDEATOP

Višenamenska kolica za čišćenje IDEATOP

Linija višenamenskih kolica za čišćenje nudi veliki kapacitet na malom prostoru, odličnu pokretljivost, ergonomski dizajn i praktična rešenja za...

proizvodi

brendovi

sektori