Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje ARKA 22
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22
Šifra: 0022LP1282A
Brend: Filmop

Kolica za čišćenje ARKA 22 su višenamenska kolica za kompletno čišćenje prostora i sakupljanje otpadaka. Ram kolica je napravljen od recikliranog kopolimer polipropilena, modularan je (rasklapa se i sklapa veoma lako klik sistemom, bez šrafova), kompaktan je, čvrst i veoma stabilan čak i kada su kolica pod punim opterećenjem. Kolica su opremljena točkićima prečnika 80 mm, kofom od 28 litara sa pregradom (čista voda sa sredstvom za čišćenje razdvojena je od isceđene prljave vode, čime se postiže veći nivo higijene a manja potrošnja sredstva za čišćenje i radnog vremena), PUNTO cediljkom sa valjkom, dve male kofe zapremine po 4 litara i držačem za korpu sa sredstvima i priborom za čišćenje ili još dve male kofe zapremine po 4 litara. Sa zadnje strane kolica nalazi se držač kese za sakupljanje otpadaka zapremine do 100 litara, sa poklopcem i ojačanom konstrukcijom koja može da izdrži veće opterećenje. Zahvaljujući snažnoj dršci za guranje i upravljane, i mogućnošću da se standardni točkići prečnika 80 mm na zadnjoj osovini zamene točkićima prečnika 200 mm, ARKA 22 kolica za čišćenje se sa lakoćom mogu kretati i po neravnom podu.

Kolica za čišćenje ARKA 22 sa obe strane su obeležen znakom upozorenja na opasnost od klizavog poda.

Karakteristike

Zapremina (litara) 28
Dimenzije (D x Š x V, cm) 107 x 56 x 111
Neto težina (kg) 12,671

Slični / kompatibilni proizvodi

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod, zapremine 30 litara, sa točkićima i cediljkom, pogodna za profesionalno čišćenje podova srednje velikih površina.

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, opremljena točkićima, kofom od 25 litara, REGULAR cediljkom, dve male kofe, policom i držačem kese za otpatke.

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova i sakupljanje otpadaka, opremljena kofom sa pregradom, držačem kese za otpatke, cediljkom za mop i dve male kofe.

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje namenjena bolnicama, klinikama i drugim mestima sa visokim higijenskim standardima i velikim rizikom od unakrsne kontaminacije.

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka, sa dugačkom i snažnom...

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje namenjena kompletnom čišćenju prostora, modularna, sa kratkom osnovom i sklopivim držačem kese za otpatke sa dodatnim točkićima.

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop sa sistemom ceđenja pomoću valjka, čiji se položaj može prilagoditi različitim debljinama i različitim nivoima oceđenosti perika za...

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L zapremine 4 litara, plave, crvene, žute ili zelene boje, koristiti se samostalno ili kao opreme kolica za čišćenje.

proizvodi

brendovi

sektori