Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje MORGAN 2010
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010 Kolica za čišćenje MORGAN 2010 Kolica za čišćenje MORGAN 2010
Šifra: 0000MP2010A
Brend: Filmop

Kolica za čišćenje MORGAN 2010 namenjena su kompletnom čišćenju prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka. Kolica su napravljena od veoma čvrstog i izdržljivog materijala (recikliranog kopolimer polipropilena) i plastificiranih metalnih delova, modularna su, sa kratkom ali snažnom osnovom koja omogućava nošenje raznovrsne opreme za čišćenje. Na osnovi se nalaze točkići prečnika 100 mm, koji mogu biti zamenjeni gumenim točkićima prečnika 125 mm radi lakšeg upravljanja i tišeg kretanja kolica na neravnoj podlozi.

MORGAN 2010 kolica za čišćenje opremljena su sa dve kofe zapremine po 15 litara (za razdvajanje čiste vode sa sredstvom za čišćenje od oceđene prljave vode), dve manje kofe zapremine po 12 litara za nošenje potrebnih hemijskih sredstava ili pribora za čišćenje, REGULAR cediljkom za sklopive mopove i mopove sa resama, držačem kese za otpatke zapremine 120 litara, plastičnom policom u sredini i držačima pribora za čišćenje. Držač kese za otpatke postoji u varijantama za jednu kesu od 120 litara, 2 kese po 60 litara ili jednu kesu od 40 litara i jednu kesu od 80 litara, ima poklopac, ergonomsku dršku, ojačanu konstrukciju sa potporom na dnu kese (na koju se mogu dodati dva točkića u slučaju većeg opterećenja) i može se sklopiti kada se ne koristi.

Karakteristike

Zapremina (litara) 30 (2 x 15)
Dimenzije (D x Š x V, cm) 129 x 67 x 113
Neto težina (kg) 21,590

Slični / kompatibilni proizvodi

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod, zapremine 30 litara, sa točkićima i cediljkom, pogodna za profesionalno čišćenje podova srednje velikih površina.

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, opremljena točkićima, kofom od 25 litara, REGULAR cediljkom, dve male kofe, policom i držačem kese za otpatke.

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova i sakupljanje otpadaka, opremljena kofom sa pregradom, držačem kese za otpatke, cediljkom za mop i dve male kofe.

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za kompletno čišćenje prostora, sa cediljkom sa valjkom i ojačanim držačem kese za otpadake sa poklopcem, mogu se kretati po neravnom podu.

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje namenjena bolnicama, klinikama i drugim mestima sa visokim higijenskim standardima i velikim rizikom od unakrsne kontaminacije.

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka, sa dugačkom i snažnom...

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop PUNTO

Cediljka za mop sa sistemom ceđenja pomoću valjka, čiji se položaj može prilagoditi različitim debljinama i različitim nivoima oceđenosti perika za...

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop DEEP

Cediljka za mop bez dna, sa bočnom presom, za ceđenje klasičnih mopova i mopova sa resama (špageti mopova), kompatibilna sa svim Filmop kolicima za...

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop 4100 P

Cediljka za mop sa presom sa pritiskom na dole, za sklopive mopove i mopove sa resama, kompatibilna sa svim VDM kolicima za čišćenje.

Plastična kofa sa drškom 15L

Plastična kofa sa drškom 15L

Plastična kofa sa drškom zapremine 15 litara, oblika prilagođenog lakšem i preciznijem pražnjenju bez prolivanja tečnosti, sa skalom od 0 do 15...

Plastificirana vreća za kesu za otpatke

Plastificirana vreća za kesu za otpatke

Plastificirana vreća za kesu za otpatke, deo kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, 60 i 120 litara, sprečava ispadanje otpadaka ili curenje...

proizvodi

brendovi

sektori