Betner - Profesionalna higijena
 
Naslovna strana  /  Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI
Kategorije: Kolica, kofe

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI
Šifra: 0000LP1221A2
Brend: Filmop

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI namenjena su pre svega bolnicama, klinikama, staračkim domovima i drugim mestima sa visokim higijenskim standardima i velikim rizikom od unakrsne kontaminacije. TOP-DOWN sistem primenjen na ovim kolicima omogućava čišćenje mopom bez ceđenja i bez kontakta zaprljanog mopa (perike za mop) sa tečnošću za čišćenje. Ovaj sistem zasniva se na kofama sa hermetičkim zatvaranjem u kojima se nalaze unapred spakovane i sredstvom za čišćenje natopljene perike za mop. Ovako pripremljene perike za mop kače se na mop sistemom na čičak (bez upotrebe ruku), po korišćenju se odlažu u za to predviđenu kesu (bez upotrebe ruku) a čišćenje se nastavlja novom perikom za mop. Na ovaj način obezbeđuje se da već korišćena perika za mop ne dođe u kontakt sa sredstvom za čišćenje, čime se sprečava mogućnost unakrsne kontaminacije. Takođe, upotrebom TOP-DOWN sistema ostvaruju se uštede radnog vremena i sredstava za čišćenje.

Kolica za čišćenje ARKA TOP-DOWN MAXI napravljena su od veoma snažne i izdržljive plastike, opremljena su sa dve TOP-DOWN kofe zapremine po 20 litara, dve kofice zapremine po 4 litara, ojačanim držačem dve kese za otpatke zapremine po 60 litara (jedna za odlaganje zaprljanih perika za mop i druga za sakupljanje otpadaka) sa poklopcem i potporom na dnu za veće opterećenje i duži vek kese, točkićima prečnika 80 mm, dve ručke za lakše upravljanje kolicima i držačima pribora za čišćenje.

Karakteristike

Zapremina (litara) 2 x 20
Dimenzije (D x Š x V, cm) 120 x 59 x 111
Neto težina (kg) 14,000

Dokumenti

Slični / kompatibilni proizvodi

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod TWICE

Dvodelna kofa sa slavinama za odvod, zapremine 30 litara, sa točkićima i cediljkom, pogodna za profesionalno čišćenje podova srednje velikih površina.

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke VEGA 25

Kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, opremljena točkićima, kofom od 25 litara, REGULAR cediljkom, dve male kofe, policom i držačem kese za otpatke.

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova VEGA 28

Kolica za čišćenje podova i sakupljanje otpadaka, opremljena kofom sa pregradom, držačem kese za otpatke, cediljkom za mop i dve male kofe.

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za čišćenje ARKA 22

Kolica za kompletno čišćenje prostora, sa cediljkom sa valjkom i ojačanim držačem kese za otpadake sa poklopcem, mogu se kretati po neravnom podu.

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje MORGAN 3080

Kolica za čišćenje prostora koje obuhvata mokro čišćenje poda i drugih površina, brisanje prašine i sakupljanje otpadaka, sa dugačkom i snažnom...

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje MORGAN 2010

Kolica za čišćenje namenjena kompletnom čišćenju prostora, modularna, sa kratkom osnovom i sklopivim držačem kese za otpatke sa dodatnim točkićima.

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L

Plastična kofa sa drškom 4L zapremine 4 litara, plave, crvene, žute ili zelene boje, koristiti se samostalno ili kao opreme kolica za čišćenje.

Kofa sa hermetičkim poklopcem TOP-DOWN

Kofa sa hermetičkim poklopcem TOP-DOWN

Kofa sa hermetičkim poklopcem, za samostalnu upotrebu ili na kolicima za čišćenje, može se opremiti točkićima, plave je ili crvene boje, 10 ili 20...

Plastificirana vreća za kesu za otpatke

Plastificirana vreća za kesu za otpatke

Plastificirana vreća za kesu za otpatke, deo kolica za čišćenje sa kesom za otpatke, 60 i 120 litara, sprečava ispadanje otpadaka ili curenje...

proizvodi

brendovi

sektori